Wellness i en travl hverdag

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at forkæle sig selv, men heldigvis er der en nem og en ligetil måde at skabe en spa-lignende oplevelse derhjemme. En aften fyldt med lækre wellness- og stylingsprodukter, kan skabe den helt rette afslappende stemning for dig. Du kan slutte din spa-aften af med at style dit hår. Du kan fx anvende et ghd glattejern, til at få dit hår til at sidde lige i skabet!


Forkæl dit hår

En essentiel del af enhver skønhedsrutine er håret. Ved at du investerer i en god shampoo og balsam, kan du forkæle dit hår som det fortjener i din travle hverdag. Efter din hårvask kan du bruge en fugtgivende hårmaske for at tilføre ekstra næring og glans. Du kan massére hårmasken ind i dit hår og lad den virke i nogle minutter, mens du nyder den beroligende duft. Det er også med til at skabe en beroligende effekt. Når dit hår har fået den helt rette forkælelse, er det blevet tid til styling. Et ghd glattejern kan være et fantastisk redskab til at skabe en elegant frisure. Før du bruger det, kan du sørge for at anvende en varmebeskyttende spray for at minimere skader på dit hår. Du vil kunne ende ud med det smukkeste og mest glansfulde hår længe! 

 


Læg en ansigtsmaske

Når håret er på plads, er det tid til at tænke på resten af din krop. Du kan fx vælge at forkæle dig selv med en beroligende ansigtsmaske, der vil dybderense og forfriske din hud. Du kan lade den sidde mens du styler dit hår. Så slår du ligesom to fluer med et smæk! For at fuldende din wellnessaften kan du tænde nogle duftende lys, hælde en kop af din foretrukne te og sætte noget beroligende musik på.