Vælg år
2024      2023      2022      Alle (tidligere år)
Håndtering af kulturelle forskelle ved graviditet i udlandet

At være gravid i et fremmed land kan være en spændende, men også udfordrende oplevelse. Det er vigtigt at respektere lokale skikke og traditioner, navigere gennem kulturelle normer og håndtere sproglige udfordringer for

28.02.2024  Klubmodul ApS Support
Læs mere
Industrigulve: sådan vælger du det rette gulv til din lagerhal eller værksted


Når det kommer til at vælge det rette gulv til din lagerhal eller dit værksted, er der flere ting at overveje. Ikke blot skal gulvet være stærkt og modstandsdygtigt, det skal også kunne modstå daglig brug og tung belastning.

21.02.2024  Klubmodul ApS Support
Læs mere
Finansiel indsigt fra eksperter kan optimere din klubs drift

Ved du, hvordan finansielle ekspertråd kan være afgørende for din sportsklubs sundhed? I takt med at klubbens aktiviteter vokser, bliver det vigtigere at have styr på økonomien.

17.02.2024  Klubmodul ApS Support
Læs mere
Få din ridevirksomheds succes til at stige med disse fifs

Har du en ridevirksomhed, som du brænder for og drømmer om skal få succes? Det kan være svært at få godt gang i en virksomhed, og derfor er det ikke dumt at undersøge forskellige råd og lignende, så du kan få gode ideer til initiativer, du kan tage i din virksomhed.

12.02.2024  Klubmodul ApS Support
Læs mere
Hvordan digitalisering har ændret hestevæddeløb


Hestevæddeløb, en sport dybt forankret i tradition, har gennemgået en betydelig transformation med indførelse af en række teknologiske redskaber til både løb og træning.

12.02.2024  Klubmodul ApS Support
Læs mere
Hvilke tilladelser kræver det at drive online casino i Danmark?

Spilindustrien har gennemgået betydelige forandringer i de seneste årtier, og i takt med teknologiens fremskridt er det blevet nødvendigt at etablere effektive reguleringsorganer for at sikre en retfærdig og ansvarlig spilpraksis.

08.02.2024  Klubmodul ApS Support
Læs mere
Optimeret Foreningsstyring: Fordele ved Et Online Administrations- og Medlemssystem

I den moderne verden, hvor teknologien udvikler sig hurtigt, spiller effektiv klubadministration en afgørende rolle i at sikre foreningers succes. Et online administrations- og medlemssystem, såsom det tilbudt af Klubmodul.dk..

06.02.2024  Klubmodul ApS Support
Læs mere
Med god planlægning kan du få racerbanens spænding hjem i stuen

Der er noget særligt over at kunne sidde i sin egen sofa og blive opslugt af de rå motordrøn og de taktiske overtag, som hver eneste runde byder på. Samtidig er der også fordelene ved at kunne sætte sit eget tempo, med pauser når det passer ind, og snacks lige ved hånden.

05.02.2024  Klubmodul ApS Support
Læs mere
Hvorfor er serviceeftersyn af din bil vigtigt?

Som bilejer er det utroligt vigtigt, at du vedligeholder din bil ordentligt. Selvom det kan virke som en besværlig opgave, kan en simpel rutinemæssig service forlænge din bils levetid og sikre, at den fungerer korrekt.

22.01.2024  Klubmodul ApS Support
Læs mere
Hvordan browserbaseret bogføringssoftware har revolutioneret arbejdsmetoden


Muligheden for at benytte browserbaserede løsninger er en stadig stigende mulighed og browserbaseret software til bogføring er med på bølgen. Den teknologiske udvikling har ikke kun effektiviseret bogføringsprocesserne, men har også skabt en dybere forståelse for, hvordan innovative løsninger kan revolutionere traditionelle arbejdsmetoder. I

09.01.2024  Klubmodul ApS Support
Læs mere