Sådan spiller du på fodbold, volleyball og andre sportsgrene, samt spiller online spil uden NemID hos bookmakere

 

Fodbold er det, der optager de danske spillere mest af alt. Den danske Superliga nyder stor opmærksomhed fra fans og spillere. I mindre grad er danskerne interesserede i det spanske mesterskab og den tyske Bundesliga.

Fodboldens største rivaler er:

·  Håndbold;

·  motorsport;

·  volleyball;

·  cykling.

I slutningen af forrige århundrede var der kun én bookmaker i Danmark - statsmonopolisten Danske Spil. Med fremkomsten af internettet begyndte kunderne at forlade den statslige monopolist til fordel for udenlandske bookmakere. Som i online-mode begyndte at tilbyde et bredere sortiment og servere indhold på dansk.

Hvordan spiller man på sportsbegivenheder uden NemID?

Danmark er et af de få lande, hvor onlinevæddemål allerede tegner sig for to tredjedele af det samlede antal væddemål. De skandinaviske lande er i høj grad computeriserede, og internettet er blevet et andet hjem for mange. Stort set alle danske borgere har et personligt identifikationsnummer (NemID), når registrering hos et nationalt licenseret væddemålsselskab kræver brug af NemID til at identificere brugeren.

For at kunne registrere sig og bruge online spil uden NemID skal man vælge et passende væddemålsselskab, som opererer på Danmarks område på baggrund af en international licens. For at oprette en personlig konto på det officielle websted for en sådan bookmaker skal man gennemgå en standard registreringsprocedure med angivelse af mobiltelefonnummer og e-mailadresse. For at identificere en spiller i dette tilfælde er det nødvendigt at give kundeservice scannede kopier af siderne i det interne civile pas eller kørekortet.

Efter registrering og identifikationsprocedure får en spiller fuld adgang til funktionaliteten på den internationalt licenserede bookmakerkontors websted og kan indbetale penge på en spilkonto og satse på de sportsgrene, der tilbydes i deres sortiment.

Brug af væddemålsvirksomheder. at det ikke er forbudt og ulovligt for brugeren at have en national licens.