Sådan kommer du i god form på trods af lockdown 

Danmark har været lukket ned i over ét år nu. Det har været et udfordrende år på mange punkter, og der lurer stadigvæk en usikkerhed i fremtiden, trods det dog ser lysere ud. Fitnesscentre er stadigvæk lukket ned, og det synes ikke at de lukker op før til sommer.
Det gør det svært at komme i sin sommerform, hvis man er afhængig af et fitnesscenter til at få sin træning ind – og det er de fleste jo.
Måske du har forsøgt dig med lidt løb eller hjemmetræning i løbet af corona, men synes alligevel at det er svært at motiverer sig selv til at få det gjort. Det er ok, for sådan har langt de fleste det, og her i artiklen burde du blive lidt klogere på, hvordan alligevel kan nå din sommerform trods at fitness er lukket ned


Brug tiden til at uddanne dig selv på kosten

Når nu det er svært at få trænet som man plejer, så kan det være en god idé at gøre sig selv endnu skarpere på de andre punkter, som også har stor betydning for om man når sine fysiske mål.

Vi ved alle sammen godt – eller det burde man i hvert fald vide såfremt man er seriøs omkring sin træning, at kosten er lige så vigtigt som selve træning. Man kan træne nok så hårdt, men er kosten ikke på plads, så er det meget svært at komme i mål med eventuelt vægttab eller endda også at bygge muskler på. Find mere inspiration til en sundere kost på Arono.dk.Rutinerne er altafgørende – specielt i denne tid 

Selvom hverdagen ikke ser ud som den plejer, så er det meget vigtigt at man forsøger at opstille nogle faste rutiner hver dag. Sørg for at overholde disse rutiner, for ellers bliver hverdagen hurtigt et stort rod, og pludselig fanger du selv foran Tv’et i stedet for faktisk at gøre det du nu skulle.
Har man derfor svært ved at hoppe i løbeskoene, så bør man opsætte en rutine, som øger dine chancer for at komme afsted. Måske du kan lægge løbetøjet frem allerede aftenen inden – det virker i hvert fald for nogen. 


Forkæl dig selv med noget nyt til din træning 

En tredje ting du kan gøre for at nå hurtigere i mål med din sommerform er, at forkæle dig selv med noget træningsudstyr. Lad det være tøj, sko eller andre gadgets. Når vi får noget nyt, vil vi gerne teste det lidt af, og dermed er motivationen til at komme afsted større.
Husk dog på, at det er en kortvarig løsning, så det er vigtigt at følge den andre ovenstående punkter!