Sådan får du repareret din Macbook

De fleste der ejer en Macbook kender til frygten for at der skulle ske noget med den. Denne frygt hænger selvfølgelig sammen med, at det ikke ligefrem er den billigste computer på markedet. Macbook ligger faktisk helt oppe i toppen, når det kommer til prisen, men man får til gengæld og noget for sine penge. Kvaliteten er nemlig så god, at det er sjældent at de brænder sammen eller går i stykker på anden måde, medmindre man selv kommer til at tabe den, eller spilde væske i den, men hvad gør man så hvis uheldet er ude? Man finder selvsagt en reparatør, men hvordan? Det giver vi dig et par bud på i denne artikel.

Søg på internettet

Den hurtigste måde at finde en der kan lave din Macbook hvis den skulle gå i stykker, er ved at gå på internettet og søge efter en reparatør. Du kan f.eks. søge på ”macbook reparation” eller ”macbook reparatør” og du vil herefter kunne se alle de tilgængelige steder, der kan lave din computer. Hvis du leder efter mac reparation i København, kan du f.eks. søge på ”macbook reparation københavn” og så vil du kun få vist de steder der tilbyder mac reparation i København og omegn, hvilket gør det lettere hvis man ikke har bil.


Spørg dine venner

En Macbook er en utroligt populær computer, så der er stor chance for at du kender andre der også ejer en og det kan derfor være en fordel at spørge dem du kender, om de eventuelt har haft brug for en reparatør, og måske endda kan anbefale en. Fordelen ved anbefalinger fra venner, familie eller naboer, er at det, for det meste, er folk man kender godt og som man stoler på. Man kan derfor være forholdsvis sikker på at man får en ærlig og objektiv anbefaling, hvis man spørger folk i sit netværk.

Få flere tilbud

Hvis du har fundet frem til nogle forskellige reparatører, så skal du ikke bare vælge den først og den bedste, men i stedet give dig tid til at finde den der har det bedste tilbud. Det kan du f.eks. gøre ved at kontakte de forskellige forretninger og værksteder og bede dem om at give dig et tilbud. Fordelen ved at få flere tilbud er, at du kan finde det værksted der er bedst til prisen, eller du kan bruge den billigste pris til at prøve at se om du ikke kan forhandle prisen ned, hos et andet værksted.