Råd til at skabe bedre mobilitet i din virksomhed

Mobilitet og fleksibilitet er for mange virksomheder et must at skabe, og det er også med god grund, da det først og fremmest kan øge produktiviteten i virksomheden, mens det samtidigt kan være med til at skabe et bedre miljø i virksomheden. Derfor får du her nogle råd til, hvordan du kan sørge for mere mobilitet.


Tablets øger fleksibiliteten

Måske kører jeres system på computere, som kan være svære at tilgå, når man skal lave et arbejde, hvor man bevæger sig meget rundt. Det efterlader også medarbejderne i den situation, at de skal huske noget, indtil de kan notere det ned på en computer, eller at de skal skrive det på en lap papir for at huske det for senere at notere det i systemet på computeren. Her kan det være en fordel med tablets for at øge mobility, så det er lettere for medarbejderen at tage systemet med sig rundt. Her kan det være, at din virksomhed har ekstra krav til renlighed eller andet, der gør, at I holder igen med at vælge tablets frem for andre, mindre mobile løsninger. Her bør I ej fortvivle, da det er muligt at finde tablets, der let kan leve op til renlighedskrav. 

Virtuel planlægning eller fysisk planlægning kan øge fleksibiliteten

Det kan være, at I har jeres daglige planlægning og fordeling af opgaver i jeres system, og hvis I vælger at integrere dette på tablets, kan I skabe en bedre fleksibilitet. Det gør det lettere for medarbejderne at holde øje med andre medarbejderes projekter, så de ved, hvor de skal hjælpe, hvis de selv er færdige. Derudover kan det også give et bedre overblik over udnyttelsen af ressourcer i virksomheden. Samtidigt giver det øget mobilitet, da det er lettere at omorganisere opgaver og ansvarlige medarbejdere, således det bliver lettere at holde styr på projekter og ændre i dem.