Padel tennis er blevet den nye trendy sport blandt danskerne!


Savner du at have en hobby, som du kan dyrke, når du trænger til et afbræk fra din hverdag? Der findes alverdens forskellige hobbyer, men hvis du leder efter en, som aktiverer dig og holder dig i gang fysisk, kan du f.eks. begynde at spille padel tennis. Padel tennis er en sport, der bliver mere og mere populært, og det er ikke uden grund. 


Padel tennis er for alle 


Padel tennis har mange fordele, hvilket nok også hænger sammen med, hvorfor det er en sport, der er blevet så populær. Padel tennis er rigtig nemt at lære i forhold til mange andre ketchersportsgrene. Det kræver nemlig ikke nær så meget teknik og styrke som mange af de andre. Derfor er det en sportsgren, som alle kan lære. Du behøver derfor ikke være bange for at kaste dig ud i at starte. 


Kom i gang med en begrænset mængde udstyr 


Når du er ny i en sport, er det ikke sikkert, at du har lyst til at gå ud at bruge en masse penge på udstyr og grej med det samme. Det behøver du heller ikke i padel tennis. Du kan forholdsvis nemt komme i gang, for det kræver blot et padel tennis bat og en bold. Derudover er det en fordel at have nogle sko på, som egner sig godt til at løbe rundt på en padel tennisbane, men det er ikke nødvendigt fra start af. 

 Find en bane nær dig 


I og med padel tennis bliver mere og mere populært, kommer der også flere baner rundt omkring. Der er mange baner rundt omkring, som du kan leje, så snart du har lyst til at spille. Du skal derfor blot finde en bane i nærheden af dig for at komme i gang med din nye hobby.