Overblik på den helt nemme måde

Der er mange måder, hvorpå du kan skabe dig et overblik. Måske er du typen, som har utallige gule sedler til at hænge på dit køleskab. Her skriver du hvad du skal købe ind, hvad du skal huske at bestille på internettet, og hvornår du skal til frisør. Lige pludselig er der gule sedler over det hele, døren åbner, og de blæser alle sammen ned. Det lyder som noget fra en dårlig film, og det er det faktisk også, for så skal du til at samle dem alle sammen op igen. Så er det altså lidt smartere med en kridttavle. Så kan du nemlig sikre dig, at det hele ikke blæser ned, når resten af huset kommer stormende ind af døren. 

 

Kridttavlen til undsætning

En kridttavle er oplagt til at skabe dig et overblik over hverdagen og ugens gang. Her kan du eksempelvis opdele tavlen i madplan, ugeplan og indkøbsseddel. Madplanen kan anføre, hvad I skal spise den pågældende dag, så den første mand, som er hjemme, blot kan gå i gang. Under huskeseddel kan I løbende tilføje det, som I skal huske at købe i løbet af ugen. Til sidst er det også en god ide at notere sig, hvis der sker noget særligt i løbet af ugen. Måske skal I til et forældrearrangement eller en fødselsdag?

 

På væggen hænger du overblikket op - og det er smart

 

Den nye kridttavle kan I med fordel hænge op i et af jeres fælleslokaler. Måske kunne den hænge i køkkenet tæt på spisebordet, så man nemt kan orientere sig på den under aftensmaden, hvor man som oftest snakker om dagen, der er gået og den kommende dag. Kridttavlerne kan du få i mange forskellige størrelser, og du kan købe mange forskellige typer af kridt til at tegne med. Så kan det være, at du skal have forskellige farvekoder, det er faktisk kun fantasien, som sætter grænserne.