Invester i dine medarbejdere og effektiviteten i din virksomhed. Her får du 4 gode ideer til teambuilding aktiviteter

Når man er ansvarlig for en virksomheds eller afdelings produktivitet, så er der utroligt mange tanker, som man kan gøre sig for at øge produktiviteten. Man kan blandt andet ændre på de interne processer i virksomheden og ændre på selve arbejdet. For at øge motivationen omkring medarbejderne kan man også arbejde med teambuilding, og det er noget, som der er rigtig mange positive ting forbundet med. 

Via teambuilding kan man nemlig opleve at medarbejdernes trivsel med hinanden øges markant samtidig med at effektiviteten og produktiviteten øges på arbejdspladsen da teambuilding skaber bedre dynamik og samarbejde i teamet. Derfor vil vi i denne artikel give dig 4 gode ideer til teambuilding aktiviteter, som du kan bruge i dit team eller din virksomhed.   

Escape Room

Vi lægger ud med en aktivitet, som efterhånden er blevet en moderne klassiker, når det handler om teambuilding aktiviteter eller generelt sjove aktiviteter med ens venner, nemlig escape rooms. Escape rooms handler om, at man bliver lukket inde i et rum sammen med resten af ens hold, hvorefter døren bliver låst. Nu handler det om, at man skal løse de forskellige gåder, som der er inde i rummet før, at man får lov til at komme ud. 

Det er en af de bedste indendørs teambuilding aktiviteter, da man her bliver tvunget til at samarbejde med sit hold for at gennemføre udfordringen. Man vil her kunne øge samarbejdsevnen i sit team samtidig med, at hele holdet har det sjovt. Du kan finde flere gode ideer til indendørs teambuilding aktiviteter på denne hjemmesideLaser tag 

Er man til action og sjov, så er laser tag ikke nogen dårlig ide. Laser tag minder meget om paintball, som mange er bekendte med, men der er den forskel, at man ikke skyder hinanden med kugler, som kan mærkes, men derimod med lasere. Alle mand får en vest på, som kan registrere, når man er skudt, hvilket giver point. Det er en god aktivitet til teamet, som ikke er bange for at få sved på panden eller slippe sit indre legebarn løs. 

Klassiske teambuilding øvelser 

Hvis man er til den mere klassiske form for teambuilding aktiviteter, så er dette også en mulighed. Med klassiske teambuilding øvelser menes der øvelser, som hovedsageligt skal have til formål at samle teamet og styrke teamspirit på holdet. Man vil her kunne komme igennem øvelser, som man ikke kan løse alene, som kommer til at teste ens samarbejde på teamet. Der vil ofte være flere forskellige aktiviteter, som man skal igennem, hvilket betyder, at her ikke er tale om nogen selvstændig aktivitet, som de to forrige idéer. Dog skal man ikke være bange for, at man kommer til at kede sig.

Go kart

En sidste ide, som både kan foregå indendørs og udendørs er gokart. Er man til fart og ræs, så er go kart en rigtig god ide. Man skal nemlig huske, at det er vigtigt at have det sjovt på ethvert team, og det får man rigeligt af på en go kart bane. Tag derfor dine kollegaer med ud på en rigtig udfordring og se hvem der kommer først over målstregen. Hvis man ikke er så tryg ved go kart og generelt fart, så skal man ikke være bange for at komme til skade, da der altid er gode sikkerhedsforhold på enhver go kart bane.