Inventar til kollegier

Der er mange overvejelser man er nødt til at have når man er i gang med at finde inventar til kollegier. For man kan ikke bare købe det man tænker at man selv får brug for, man er nødt til at tænke på hvad andre kommer til at få brug for. Et kollegie er også mere end bare et værelse og et toilet man deler. Det er et fællesskab, og der skal også være plads til det fællesskab. Fællesområderne skal ikke kun være praktiske men også belejlige, og vise der er plads til et fællesskab. Læs videre og find ud af hvad man burde overveje når man finder inventar til et kollegie.

Tekøkken

Et tekøkken er essentielt til et kollegieværelse. Man har nemlig ikke altid lyst til at skulle ud i det store fælleskøkken bare for at lave en skål nudler, eller en kop kaffe. Selvom en stor del af kollegielivet er fællesskabet, så skal der være plads til alenetid og et privatliv. Et tekøkken kan være mange ting, men de bedste tekøkkener har har både en vask, og et minikøleskab. Det er ikke sikkert at man putter kogeplader i værelserne, da de kan være farlige. Men der burde være et par stik, så folk selv kan komme med en elkedel eller en toaster, der burde være plads til at gøre ens tekøkken personlig.


Fælleskøkken

Fælleskøkkenet er hjertet af et kollegie. Folk laver mad sammen her, spiser sammen her og burde også rydde op efter dem selv her. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at fælleskøkkenet ikke har kun de essentielle dele til et køkken, men også lidt mere. Så selvfølgelig burde fælleskøkkenet have pander, gryder, skærebrætte, knive, gafler, skeer, tallerkner, skåle og glas. Men man kunne også have brødristere, elkedler, en mikroovn eller to. Nogle kaffemaskiner eller en æggekoger. Det man tænker nok vil gøre køkkenet lidt mere effektivt, eller lidt mere sjovt.

Garderobeskabe

Normalt er garderobeskabe meget personlige. Folk designer deres garderobeskabe så de passer deres egne behov og stil. Om det så er fordi man har utallige nederdele eller alt for mange sko, så kan man personliggøre ens garderobeskab så der er plads til det hele. Men sådan fungerer det jo ikke på et kollegie. Der er tre dele til et garderobeskab, som alle skabe burde have. En stang så man kan hænge tøj. En skuffe så man kan lægge tøj væk. Og nogle hylder, til alt det andet.