Hvornår kan det betale sig at købe et guldnummer?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det ikke altid kan betale sig at købe et guldnummer. Det er en investering, man skal overveje nøje, da man skal sikre sig, at man får noget ud af det. Derfor er det heller ikke alle forretninger, der vil få gavn af at investere i et sådant nummer.

Har du gjort dig tanker om det, skal du derfor overveje, om du mener, at det giver mening. Her bør du blandt andet overveje, om du ofte får mange opkald fra kunder, samarbejdspartnere osv. Dertil skal du også overveje, hvor du kommer til at skilte med det respektive nummer henne.

Har du fx firmabiler kørende, hvor nummeret skal være på, kan det være en god idé. Hvis man ser et telefonnummer i forbifarten, skal det gerne være nemt at huske, hvis en ny kunde, leverandør eller samarbejdspartner skal ringe dig op.

Stor forskel på priserne på guldnumre

Hvis du overvejer at købe et guldnummer, er det selvfølgelig også vigtigt, at du er opmærksom på, at der er stor forskel på priserne. Derfor er det ikke nødvendigvis sikkert, at du skal betale 30.000 kroner for at få fat i et godt nummer. Det kan sagtens lade sig gøre at finde det billigere.

Du er dog selvsagt nødt til at have den store pung frem, hvis du ønsker at sikre, at du får købt et rigtig godt nummer. Her handler det dog om at vurdere, hvad du mener, at dit behov er. Fx er det dyrt at købe et nummer med 3 eller 4 fire ens tocifrede tal, men ikke alle har brug for dette.

Et nummer kan nemlig sagtens være nemt at huske, selvom tallene ikke er ens. Derfor er det også en god idé at vælge ud fra denne faktor, hvis du skal købe et guldnummer.

Ikke alle forretninger får gavn af et guldnummer

Hvis du har planer om at købe et guldnummer, er det vigtigt, at du er klar over, at det ikke er enhver forretning, der vil få gavn af det. Netop derfor skal det også overvejes meget nøje, om det er værd at bruge penge på.

Taler du nærmest aldrig i telefon med potentielle kunder, samarbejdspartnere e.l., som har set dit nummer på en bil, i en reklame eller deslige, er det sandsynligvis ikke værd at investere i et sådant nummer. Får du mange indgående opkald, og er det en af måderne, hvorpå du henter nye kunder, kan det dog være en rigtig god investering.