Hvad gør dig vild i varmen? 


Vi mennesker er vidt forskellige, og det er sjældent, at det er de samme ting, der gør os vilde i varmen. Der får vores puls til at hamre. Vores hjerte til at banke. 

For nogen er det at gøre noget, de er gode til. For andre kan det også handle om de mere følsomme ting såsom at starte familie, gøre noget godt for fremmede, eller at hjælpe en ven i nød. Men for nogen handler det i sidste ende om at leve livet fuldt ud – f.eks. ved at låne penge til det, de gerne vil.

Desværre kan det for mange være svært at finde frem til, hvad der skaber en lykkelig tilværelse; hvad der får deres liv og hverdag til at give mening. Vi kan selvfølgelig hverken se ind i fremtiden, eller fortiden, eller kigge i krystalkuglen og læse folks tanker, men måske er der en måde, hvorpå du selv kan finde frem til din lykkepille – og det hele starter med et indblik i Moneezy og kviklån. 

Hvor starter rejsen? 

Når du skal finde ud af, hvad der kan give dig en jublende og boblende følelse af glæde, skal du først og fremmest være modig nok til at prøve nogle ting af. Skal du prøve en ny sportsgren? En ny hobby? Skal du besøge nogle lande, du aldrig har sat din fod i før? Skal du måske tage et kursus eller en uddannelse inden for noget nyt? Eller skal du turde ansøge om det kviklån, du har nedstirret længe?

Fremmede ting – eller ting vi endnu ikke er specialister i – kan godt virke skræmmende. Mod til at springe ud i det (uden du ved, om du lander på to ben), kan godt jage de fleste mennesker væk fra idéen om at finde det, der gør dem lykkelige. I andre tilfælde kan det som sagt også være kroner og ører, der spiller en rolle. Hvis det i dit tilfælde handler om økonomien eller lån, bør du tænke over følgende:

  • Hvor vigtigt er det for dig at finde noget, der gør dig lykkelig? 

  • Og skal det at låne penge (endda et selvvalgt beløb) holde dig fra din happy ending? 

Den største kliché, der efterhånden eksisterer i det talte sprog, er, at livet er for kort til ikke at leve hver dag til fulde. Men faktisk kan det ikke siges bedre. Du bliver sandsynligvis ikke mere lykkelig af at fortsætte din hverdag ud af samme spor, hvis du i forvejen ikke finder det meningsfuldt. Gør dig selv en tjeneste – lev dét her liv i stedet for at vente på det næste. Så hvordan går du i gang med at leve? Ved at låne penge? Ved at sige ’ja tak’ til et kviklån? Måske. 

Skal Moneezy gøre din billet klar? 

Har du besluttet dig for, at økonomien ikke skal være den onde skurk, der står i vejen for dig, starter din rejse ét sted – og det er hos Moneezy. Skal du låne penge, f.eks. via et kviklån, er der ikke en bedre rejseguide end Moneezy. Moneezy er født og opvokset blandt forbrugslån, kviklån, minilån og smslån, og de ved om nogen, hvordan en veltilpas rejse fra A-Z blandt fx kviklån skal se ud. 

Har du ikke tidligere optaget et kviklån, kan det at træde ind i en verden af renter, ÅOP’er og løbetid være både forvirrende og decideret uoverskueligt. Moneezy skal derfor ikke kun ses som en teknologisk service, men også som en hjælpende hånd der kan guide dig gennem ukendte begreber og mærkelige forkortelser, så du kan finde frem til et kviklån med dit navn på. 

Er du klar til at tage springet og låne de penge, der kan finde en gnist i dit liv? Gør dig allerede nu nogle tanker om, hvad dit kommende kviklån skal bruges til for at kunne finde en sjat lykke til dig: skal det bruges til en rejse? En ny sportsgren og udstyr dertil? Eller vil du starter på en ny uddannelse, og har du derfor brug for lidt ekstra kredit til at kickstarte dit nye SU-liv? 

Uanset hvor din destination for at finde lykke er, finder du billetten til rejsen hos Moneezy.com. Det eneste, du skal bekymre dig om, er, om du vil have en vindues- eller en gangplads – resten ordner Moneezy, når du vil låne penge.