Gør grænsehandel til en hyggelig dagstur  

Har du lyst til at lave noget nyt? Og er du i humør til en hyggelig dagstur? Så kan du f.eks. gøre lidt mere ud af din almindelige indkøbstur ved at tage en tur til grænsen for at handle. 


Tjek tilbud hjemmefra 

Det er altid meget rart at have en nogenlunde idé om, hvad du skal købe. Du kan hurtigt falde for en hel masse impulsvarer, hvis ikke du har en nogenlunde plan. Der er også noget hyggeligt over impulskøb nogle gange, men når du skal handle stort ind, så er det en hjælp med en indkøbsliste og et overblik.


Derfor er det også en god idé at tjekke tilbud hjemmefra, så du ved, hvor du skal køre hen. En populær grænsebutik er f.eks. Poetzsch Padborg. Læs mere om grænsehandel TysklandPak nogle snacks og vand 

Alt afhængig af hvor langt du har til grænsen, så er det rart at have nogle snacks med. Det gør en lang køretur lidt mere spændende, når du har noget lækkert at spise. Desuden er det altid en god idé med en flaske vand eller noget andet friskt at drikke. Det er især en fordel, hvis det er en varm sommerdag, du skal afsted. 


Lav en god playliste 

Der er ikke noget som at høre god musik, imens du kører bil. Derfor er det helt sikkert også en rigtig god idé at lave en playliste hjemmefra med alle dine favoritsange. En køretur går lynhurtigt, hvis du har noget god musik at skråle med på. 


Hvis ikke du er i humør til musik og sang, så er det også rigtig underholdende at lytte til en lydbog eller en podcast, imens du kører. Det er som om, at det går lidt hurtigere, når du har noget at lytte til og følge med i undervejs.