Gode tips til københavnerturen

Planlægger du et besøg til København, men mangler inspiration til, hvor du skal bo og, hvad du kan opleve i Danmarks smukke hovedstad? Uanset om I er mange eller få, I skal på weekendtur eller på forretningsbesøg, så er der alligevel masser at opleve i hovedstaden. Læs med her og bliv inspireret. 


København har enormt mange spændende seværdigheder, madoplevelser og kulturelle oplevelser. Er du medlem af en forening eller bestyrelse, så kan det være en rigtig god idé at søge inspiration fra storbyen. Hvis du har planer om at skulle overnatte på hotel eller lignende, men gerne vil have ekstra plads kan du med fordel overnatte på et lejlighedshotel i København. Det giver en ægte følelse af at være tæt på, hvor det hele sker. 


I tænker måske, at en ferielejlighed egner sig bedst til familier, men faktisk kan små grupper også bruge det til en ryste-sammen-tur til hovedstaden. Her er nemlig rigtig god plads. I lejlighederne findes der både separate rum og værelser, samt køkken og bad. Dette kan være en stor fordel økonomisk, hvis man ikke vil spise ude under hele opholdet. Et ophold som dette giver en god base til, når man kommer hjem efter en lang dag med oplevelser eller arbejde.


Masser af inspiration i storbyen 

København byder på spændende museer og historiske bygninger, og der er altid noget at opleve og blive inspireret af. En tur på Arbejdermuseet kunne være en god idé til dem, der gerne vil have indsigt i foreningslivets historie, og så er der selvfølgelig en masse gode barer i området, man kan snuppe en øl på. 

Er det øl, som lokker jer til byen, så kan I blande arbejdslivets historie med en lille ølsmagning på Carlsberg Bryggerierne i Valby. Her er der masser af gode teambuilding oplevelser i vente, og udbuddet af alkoholfri øl er i dag så stort, at I endda kan begynde smagningen tidligt.       


Husk at spise og have det sjovt

Når I skal have frokost, er der ikke langt til lækkert smørrebrød i det farverige Nyhavn, eller du kan tage til Christianshavn og prøve street food på ægte københavnsk maner. Der er både til det salte og det søde pakket ind i kulinariske oplevelser fra alle verdenshjørner. I kan ikke gå på opdagelse på tom mave, og derfor skal I planlægge turen efter, hvad maven fortæller jer. 


Tivoli er ikonisk, ja det er næsten et must, når man besøger hovedstaden. Faktisk kan det være en god idé, hvis I gerne vil lære hinanden at kende uden for arbejdstiden også. Her er der oplevelser for enhver smag, sjove forlystelser og gode, gammeldags karusseller. Hvis I trænger til at blive rystet ordentligt sammen, så er Tivoli en oplagt mulighed for at slappe af og have det sjovt.