Giv jeres klubhus en kærlig hånd 


Er jeres klubhus begyndt at se lidt forfaldent ud, og kunne det godt trænge til en kærlig hånd? Det vil altid være mere fristende at bruge tid i et klubhus efter træning f.eks., hvis der er rart at være og ser ordentligt ud. Faktisk skal der ikke specielt meget til, for at lave en ordentlig opgradering. 


Gør noget ved klubhusets facade 


Hvis klubhusets facade er begyndt at se slidt ud, vil det gå udover helhedsudtrykket. Hvis det roder med ting ude foran, og der er fyldt med ukrudt, vil det automatisk til at komme til at se mere slidt ud. Hvis I til gengæld sørger for at holde facaden flot og pæn, vil klubhuset komme til at se langt mere indbydende ud. 


Hvis fliserne ude foran får en algebehandling og noget nyt fugesand, vil de komme til at se helt nye ud. Derudover kan en almindelig oprydning gøre rigtig meget. 


Skift de gamle møbler ud 


I sådan et klubhus kan der ofte godt være gamle møbler, der er slidte. Det kan godt rigtig meget for stemningen, hvis der kommer nogle møbler, der er lidt nyere og mere indbydende at sidde i. Dog behøver det ikke at koste en formue, for faktisk findes der rigtig mange fine, brugte møbler. Det vil være helt oplagt, hvis budgettet er en smule stramt. 


Mal hele klubhuset 


Maling vil altid kunne gøre en rigtig stor forskel. Hvis hele klubhuset får en tur med penslen indendørs, vil det give rummene helt nyt liv. Det er ikke noget, der koster alverdens, men til gengæld skaber det en kæmpe forandring. Det kan også give noget mere lys, hvilket kun vil gøre noget positivt for stemningen. Hvis huset trænger, kan I også male det udenfor, så det kommer til at stå helt skarpt hele vejen rundt.