Fototapet er det nye sort

Træt af hvide vægge? Så er det på tide at gøre noget ved det. Med de rette vægdekorationer kan du nemlig indrette dit hjem i en intim og personlig stil, som ingen andre har. Du kan få både fototapet op at hænge og masser af forskellige wall stickers, der er skånsomme mod væggen. Mulighederne for, at du kan dekorere dine vægge, er blevet med større. Læs videre og bliv inspireret med det samme.  

Hvide vægge i hjemmet er et levn fra 00’erne. Engang var der masser af farver, både stærke og svage, men i dag er dagsordenen en helt anden. For vægge må gerne sige noget, dele en historie. Og det er her fototapet og wall stickers kommer ind i billedet. Det giver nemlig dit hjem er personligt udtryk, der fortæller noget om, hvem du er. Og i en individualistisk tid er det altafgørende, når det kommer til hjemmets fire vægge.  

Pynt op på værelserne med Nicewall

Fototapet er et af de seneste påfund, når det kommer til vægdekorationer og personlig udsmykning af hjemmet. En vægdekoration er nemlig ikke bare en dekoration, der sidder på væggen. Det er et udtryk, der fortæller noget om dig. Og man siger, at et billede fortæller mere end tusind ord, så hvorfor ikke få tapetseret et fotografi op på væggen? 

Måske har du set fototapet før. Hvis du har et fotografi, som siger dig noget, hvorfor ikke dekorere væggen med det? Du kan finde et stort udvalg af fototapet og fotostat på nicewall.dk, hvor du kan fordybe dig i timevis. Paris eller New York, savannen i Afrika eller måske en palmestrand. Og så er der vandfaldet. Sådan et over sengen, og man vil føle det som at være der selv.  


Du behøver ikke begrænse fototapet og fotostater til stuen eller soveværelset. Måske det er noget til børneværelset også? Forestil dig en væg med alle dyrene i junglen, så dit barn kan lære navnene på dem alle sammen. Eller et verdenskort så dit barn blive fremragende til geografi i skolen. Måske er et billede af Mickey Mouse lige sagen? Mulighederne er rigtig mange, og der er noget for enhver smag, uanset hvor kræsent dit barn er.

Giv væggene liv med fototapet

Måske har du set det før. Du kan faktisk få tapet, der helt fotorealistisk fylder væggen ud med et stort billede. Fototapeter er blevet populære de senere år, og det er den ultimative personlige vægdekoration, der signalerer klasse og stil.

Du kan fylde hele væggen med et verdenskort. Ellers et billede af Eiffeltårnet for at give stuen en aura af Paris og Frankrig. Eller storbyer fra Amerika, der kan kaste lyset fra skyskraberne ind over sofabordet, mens du sidder og ser film. Mulighederne er lige så mange, som fantasien tillader.  

Hvis du har et billede, som du er rigtig glad for, f.eks. et fotografi du selv har taget, kan du også få lavet en fotostat ud af det. For fotostater vil nemlig også klæde dig væg betragteligt. Det er ligesom et billede eller maleri, som du hænger op. Fotostater kan nemlig kopieres op i rigtig stor størrelse, så du kan klæde hele væggen i de personlige motiver, du synes om. 

Hvis du ikke bryder dig om at tage billeder selv, kan du også finde et design eller et fotografi, som andre har taget, og få det op på væggen. Der er som sådan ingen begrænsninger på, hvilket fotografi du kan vælge. 

Gælder også for børneværelset

Tænk hvis dine børn kunne vågne op i junglen hver morgen? Eller måske snøre fodboldstøvlerne foran udsigten til tribunerne, inden de skal til fodboldtræning? Fantasien lever i bedste velgående, når det kommer til fototapet, og drømmen kan blive til virkelighed. Fototapet giver din børn muligheder for at bruge deres fantasi til fulde. 

Hvis du vil give dine børn en udfordring, som du selv kan være med på, kan du pryde væggen med et udsnit af Find Holger. På den måde kan du og dit barn bruge timevis på at lede efter figurer med sjove hatte, underlige dyr, spøjse mennesker og selvfølgelig Holger i den bolsjestribede trøje. Hvis du kan huske, hvordan det var, da du var barn, så ved du også, at der er masser af underholdning i vente. 

Verdenskort er et af de mest populære fototapeter og fotostater derude. Kort har en aura omkring sig, som kan være svært at slippe, særligt hvis det er gamle kort, der har et rustikt udtryk over sig. Og det gælder både til store og små. Sådan et kort er værd at gå på opdagelse i, og det er altid sjovt at opdage verden på ny. 

Med et fototapet, der fylder hele væggen, kan du give dit hjem noget personlighed, som du føler den har manglet. Uanset om det er køkkenet, børneværelset, stuen eller selv badeværelset, så pifter det med garanti huset op.