Find den rigtige sports-BH 

Ved du hvilken sports-bh, du skal have fat i, når du træner? Ved du, hvor meget støtte du har brug for til netop din sportsgren? Det er ikke altid lige let, at finde ud af, hvilken sports-bh man skal anskaffe sig. De fleste ved, at sports-bh’en er uundværlig, når du dyrker hvilken som helst sportsgren. Men hvad er egentlig fordelene ved at bruge sports-bh, og hvordan finder man den rigtige?

Der findes et stort udvalg af sports bh’er på markedet, og når det kommer til sikkerhed for din krop, så skal der ikke gås på kompromis med kvaliteten. Heldigvis findes der sports bh’er som både tilbyder sikkerhed og støtte helt og samtidig sikrer dig et stilrent look, så du kan føle sig selvsikker og tilpas, når du træner. 

Hvorfor er sports bh’en vigtig?

 Når vi yder noget aktivt, som for eksempel når vi løber eller hopper, så udsætter vi kroppen for et tryk, som gør at vores bryster kommer i bevægelse. Dette tryk kan slide på bindevævet i brysterne, som potentielt kan få dem til at hænge, hvis ikke de har den rigtige støtte. En sports bh fungerer som et stykke stramtsiddende stof, der holder brysterne beskyttet og på plads, når du bevæger dig. Det er faktisk bevist, at det mindsker dine brysters bevægelse med næsten op til 80%!

Derfor er det en nødvendighed, at benytte en sports bh når du træner, hvis du går op i din krops sikkerhed og helbred. 

Den rette sports bh til din træning

 Dit valg af sports-bh afhænger af, hvilken type træning du dyrker. Jo mere intensiv din træning er, i forhold til bevægelse, desto mere støtte behøver du i din sports bh. Behov for ekstra støtte i din bh kan være, hvis du dyrker løbetræning eller holdtræning som fodbold, håndbold eller basket, hvor der er meget løb og mange hop involveret. Hvis du derimod dyrker en sportsgren med lavere intensitet og mindre bevægelse, som for eksempel yoga eller pilates, behøver du blot en smule støtte i din sport bh. 

Sports bh’en til dig

 Ingen bryster er ens, og derfor er sports bh´er heller ikke ens. Hos EYDA finder du elegante sports bh’er i kvalitetsmateriale, så du kan følge sig sikker, sund og smuk, når du træner.

 Med et bredt udvalg af sports bh’er i forskellige farver og styles, finder du med sikkerhed den rette sports bh til netop din krop, så du trygt kan give gas med træningen!