Sådan får du mere motion ind i din hverdag  


Vi ved alle, at det er sundt at bevæge sig. Hvis du normalt har meget at se til, kan noget motion i din hverdag være med til at give dig noget ny energi en gang imellem. Desuden vil det give dig en god følelse i kroppen, når du har bevæget dig og været aktiv. Men hvordan kan du egentlig få mere motion ind i din hverdag? 


Begynd i en sportsklub 


Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv, kan du melde dig ind i en klub og spille en bestemt sport. På den måde er du sikker på, at du kommer afsted én eller flere gange om ugen. Det fede ved at gå til en sport med nogle andre er også, at du bliver mere motiveret, fordi du bliver en del af et fællesskab. Hvis ikke der er nogen klub i nærheden af dig, hvor de dyrker en sport, der falder i din smag, kan du overveje at springe ud i at starte din egen. Så er du sikker på, at tingene bliver, som du kan lide dem. Hvis du får brug for at købe et lokale til det f.eks., kan det være, at du får brug for en advokat


Meld dig ind i et fitnesscenter 


Hvis ikke du kan lide, at du bliver bundet til at skulle afsted på nogle bestemte tidspunkter, kan du også vælge at melde dig ind i et fitnesscenter. Det betyder dog, at du selv skal sørge for at komme afsted nogle gange om ugen. Det kan godt være svært at tage sig sammen til, men du kan bl.a. motivere dig selv ved at:


  • træne med en træningsmakker, så I kan motivere hinanden

  • købe noget lækkert træningstøj, du føler dig godt tilpas i

  • lægge det ind i din kalender, hvornår du skal træne