Hvorfor skal en fodboldspiller vælge at få kosttilskud?

I dag ses det mere og mere, at i takt med, at vi bliver klogere på, hvordan kroppen fungerer, og hvad der er bedst for den, bliver du mere oplyst. Det betyder, at kosttilskud bl.a. er til at finde på butikshylderne i dag. Der er en masse konkurrenter på markedet, som ønsker at sælge deres kosttilskudsprodukt, men hvordan vælger du det rette?


Kosttilskud

Kosttilskud er til dig, som ønsker at få de ekstra vitaminer og mineraler, som du måske ikke får tilført tilstrækkeligt nok af gennem din egen kost. Kosttilskud tages som supplement til en af dine andre måltider, og du må derfor ikke erstatte et af dine måltider med et kosttilskud. Kosttilskud kan være med til at gavne dig, da det kan være med til at mindske din risiko for f.eks. knogleskørhed.


Fodboldspilleren

Under en fodboldkamp, hvor du befinder dig på banen og skal præstere dit ypperste, kan det sommetider være svært at holde det samme niveau igennem hele kampen. Den eneste pause, som du får er under halvlegen inden, du skal ind på banen igen. Det kan derfor være en god ide at få kosttilskud ind i din hverdag, da det er med til at dine kræfter ikke forsvinder helt. Kosttilskud kan have sin fordel for dig som fodboldspillere, da du måske har brug for en shake for, at du hurtigere kan restituere. Selvom du er i den bedste form, som du nogensinde har været i, vil kosttilskud være med til at hjælpe dig hurtigere over på den anden side igen, hvor du ikke er øm eller lignende. Et kosttilskud, hvis det skal være nemt, kan bl.a. være en proteinbar, da den er høj på protein og en god energikilde. Du kan finde proteinbarer mange steder, og du kan med sikkerhed finde en til din smag - de findes i forskellige smagsvarianter.