Sport er sundt – men det kan være en dyr fornøjelse!

Anbefalingerne siger, at vi skal have pulsen op mindst 30 minutter hver dag. Året rundt. Og naturligvis gerne mere. Det er med til at holde os sunde, raske og rørige – og ikke mindst holde vores krop i form. For mange kan det være svært at komme i træningstøjet og i gang. Men det kan også være en dyr fornøjelse at få den fornødne motion. 

Hvad skal du vælge – og hvad koster det?

Fodbold eller håndbold? Svømning eller klatring? Maratonløb eller yoga? Mulighederne er mange, når det gælder om at få pulsen op og holde kroppen sund. Og det kan være svært at vælge den motionsform der passer netop til dig. Hvad du vælger eller måske allerede har valgt afhænger af mange forskellige ting. Men uanset hvad valget falder på, kan det være endog meget dyrt at dyrke sport. Det kommer naturligvis an på hvilken type sport, der er tale om. Vælger man løb kan det gøres relativt billigt. Det kræver ikke meget mere end et par gode sko og noget behageligt løbetøj. Og så er det bare afsted. Men både karate, fodbold og ridning kan være nogle store udgiftsposter på sportskontoen. 


Lån penge til det du har brug for 

En del sportsgrene kræver, at man melder sig ind i en klub eller forening. Derudover skal man også betale for træningen – og naturligvis have det rette udstyr, som gør det hele lidt sjovere. Det kan være den rigtige dragt til capoiera, fodboldstøvler til både uden- og indendørs brug eller et par håndsyede ridestøvler. Og det kan koste mange, mange penge. Hører du også til dem, der synes at sport koster mange penge? Så lån penge nu til lige det du står og mangler. Om det er nye fodboldstøvler til dig selv, yogatøj til kæresten eller en ny ishockeystav til den yngste. 


Medlemskaber, udstyr og udflugter 

Om det er udstyr eller måske penge, der gør det muligt at deltage i kampe eller stævner i både ind- og udland. Penge som under alle omstændigheder kan gøre det lidt lettere – og sjovere – at dyrke netop den sport du synes bedst om. Uden at være begrænset af økonomiske udfordringer. Så kan du også få pulsen op og få en sund og stærk krop. Samtidig med at du – forhåbentlig – nyder at bevæge dig. Om det er alene eller på et hold med en masse andre, er ikke så afgørende. Så længe du gør det – og synes det er rart.