Derfor skal du ikke lade dig friste af alle tilbud på Black Friday

 
 

I år bliver Black Friday afholdt den 29. november, og der vil med sikkerhed være en masse penge at spare på mange forskellige slags varer. Du skal dog overveje, hvad du køber og hvor du køber dine varer henne, så dine penge ikke bliver spildt. 


Læg et budget

Når det fra den ene dag til den anden lige pludselig vrimler med gode tilbud, kan det være svært at finde rundt i, hvad du egentlig har brug for. Gode tilbud har det nemlig med at lokke, og dermed er de svære at sige nej til. Derfor kan det være en god ide at lægge et budget inden Black Friday. Hvis du sætter en øvre grænse for, hvor meget du vil tillade dig selv at bruge på dagen, kan du have lettere ved at sortere i mængden af tilbud. 


Hvad har du brug for?

Inden Black Friday bør du også undersøge, hvilken slags varer du søger. Når du ved, hvad du søger, kan du lettere finde de butikker, der har denne vare, og du kan dermed bedre navigere rundt mellem de mange tilbud. 


Vær kritisk

På Black Friday er der forhøjet risiko for at blive udsat for cyber-kriminalitet. Dette kan du dog undgå, hvis du undersøger forhandleren, inden du foretager et køb. Hvis du finder et tilbud fra en online butik, som du ikke har hørt om før, bør du prøve at finde anmeldelser af butikken, der kan gøre dig mere sikker på, at det er en troværdig forhandler. Derudover kan du undersøge hjemmesiden, hvor du kan lede efter kontaktoplysninger. Tjek eventuelt om du kan komme i kontakt med en medarbejder via telefonnummeret. 


Find ud af mere

Hvis du gerne vil vide mere om Black Friday og finde forhandlere, som er en del af denne dag, kan du læse mere på Blackfridaycounter.dk.