Få mere tid til virksomhedens hjerte: Hvilke arbejdstyper kan du videregive til andre?

 

De fleste ønsker at holde sig til sagens kerne, og det der gør dem glade/tilfredsstillede – det gælder i alle facetter af livet. Det gælder især på jobbet. Hvis du har et arbejde eller en virksomhed, du holder meget af, vil du gøre meget for at fokusere på det, du mener betyder mest. Hvis du hele tiden skal tage stilling til eller arbejde med andre arbejdsfokuser, der ikke interesserer dig, kan du hurtigt miste gnisten for arbejdet – og virksomheden kan lide deraf. Hvis du vil sætte alt ind i det, du mener, er det vigtigste for virksomheden, er der heldigvis arbejdstyper, du kan give videre til anden part. 

Disse arbejdstyper kan videregives

For det meste handler det om arbejdstyper, der er af den mere logiske, ad-hoc, ensformige variant. Her er nogle af de arbejdstyper, du med ro i sjælen kan give videre uden virksomheden bliver sat i fare:

  • Inden for mange typer arbejde, især kontorarbejde, er det en vanlig del af arbejdet at skulle udføre transskribering. Hvis der har været holdt et møde, et interview eller en juridisk sammenkomst, skal der ofte udføres en transskribering, så virksomheden har indholdet af de førnævnte situationer på skrift. Det er et arbejde, der i realiteten er nemt, men ekstremt tidskrævende. Hvis du vil skabe mere tid til andre, vigtigere arbejdsopgaver, så find hjælp til transskribering

  • Nogle arbejdspladser har en anordning, hvor nogle medarbejdere står for rengøring. Dette kan nemt føres videre til et rengøringsbureau el.lign., så medarbejderne kan fokusere på meningsfuldt arbejde i virksomhedens optik. Dermed bliver rengøringen også udført bedre.

  • Hvis din virksomhed kræver en kundeservice, kan dette også udføres af en anden part, der har mere erfaring med praktikken. Dermed undgår du måske også selv at skabe kundeproblemer. Husk dog at oprethold et oversyn over kundeservicen, så kundernes tilfredshed opretholdes.