Alt du skal vide, før du køber en trampolin

Børnene har tigget længe. Du har selv tænkt på det længe. Der er mange gode argumenter for. Hvad skulle så gøre, at du ikke skulle begive dig ud i det? Vi støtter dig. Men der er nogle ting, som du skal vide, inden du trykker ”køb”. Det er nogle overvejelser, der er gode at have med, da de omhandler sikkerheden. Helt generelt, anbefaler vi at læse trampolinguiden.dk, der kommer ind på alt, du skal vide, før du anskaffer dig en trampolin. Du kan også læse med her for at øge sikkerheden med din trampolin. 


Stormsikring af trampolinen 

Heldigvis kræver en trampolin ikke meget arbejde eller vedligeholdelse. Sådan en kan for det meste holde sig i mange år. Hvis du skal have en trampolin på ben, skal du være opmærksom på at stormsikring af din trampolin vil være en god idé. Du kan undgå skader ved at stormsikre. Du kan vælge at grave din trampolin ned, så skal du ikke bekymre dig om vinden. Det kan nemlig være meget farligt, hvis vinden får fat i trampolinen. Den vejer meget og kan gøre store skader. Der er flere mærker, der sælger et stormsikringssæt. Der er et stormsikringssæt fra BERG. Her får du 4 jordspyd og 4 spændebånd. 


Nedgravet trampolin er sikrest

Det mest sikre ville være at grave den ned i din have. På den måde kan vinden ikke få fat i trampolinen. Det er ikke kun i forhold til vind, at en nedgravet trampolin er det mest sikre. Det er det også i forhold til dine børn. Hvis de hygger sig og hopper rundt, og de lige pludselig kommer til at hoppe over kanten, så kommer de heller ikke til skade. Men når du køber en trampolin, der skal stå på sine ben, så er det også vigtigt at tilkøbe et sikkerhedsnet, så du undgår skader.