Boksepuden er den hjemmemotion, du kommer til at nyde

Det er ikke for sjov, at professionelle boksere allerede er drivvåde af sved i anden runde. Det er benhårdt at banke løs på hinanden. Det er heldigvis ikke nødvendigt at slå på andre for at få god motion gennem boksning. En boksepude er nem at hænge op, og så kræver det bare støttebind og et par handsker, før du oplever rusen af god motion gennem boksning. Hvis du er nybegynder og mangler både boksepude- og handsker, så kan du med fordel anskaffe dig et sæt, så du kan komme i gang. For boksning er en rigtig fed måde at få den motion, din krop har godt af.


Boksning er benhårdt og terapeutisk

Det er hårdere at slå på en boksepude, end du måske lige tror. Boksepuden i sig selv er ikke hård at slå på, men bevægelsen, der ligger i at slå, er hård. Det er den især, fordi det er naturligt at slå med fart, når du står foran boksepuden. Du kommer hurtigt ind i en rytme, hvor det ene slag tager det andet, og før du ved af det, har du gang i en ordentlig workout. Det bliver også hurtigt terapeutisk, fordi du kommer af med aggressioner, du samler i løbet af en dag. Selv de roligste mennesker i verden kan godt have lyst til at slå på en pude. Hvis ikke andet, så giver motion en følelses af afslappethed i både krop og sind. 


Nemt at komme i gang 

Det kræver ikke det store at komme i gang. Som sagt er du boksende med bare handsker, støttebind og en pude. Det er en rigtig god idé at have støttebind om håndleddene, fordi slagene er hårde ved dem. Det er tit der, det gør ondt og ikke i hænderne, når du bokser på din boksepude.