Foren din forenings papirarbejde

Det er en evindelig udfordring at holde styr på større grupper, det gælder både medarbejdere, foreningsmedlemmer, kursusdeltagere og mange andre. Men udfordringen er ikke uden løsning. Der findes portaler, der lindrer arbejdet som foreningsansvarlig for en masse bekymringer og komplikationer. Ikke flere dobbeltbookinger af haller og mødelokaler grundet krøllede papirer, udtværet kuglepen og glemte mundtlige aftaler. Drop de forældede opslagstavler med år gamle noter og overflødige sedler. Alt hvad en forening har brug for, kan samles på én enkelt online platform, hvor både ledere, instruktører og medlemmer kan logge ind.

Overblik giver overskud

En foreningsplatform giver mulighed for en mere systematisk mødeplanlægning. Et påmindelsessystem, der giver de ønskede deltagere notifikationer om mødets lokale og tidspunkt, kan spare en masse bøvl og unødvendige misforståelser. Det kan være med til at sikre et bedre fremmøde, og derved styrker sammenholdet. En integreret database bestyrelsesmedlemmer, instruktører og andre frivillige eller ansatte gør det let at komme i kontakt med den rette uden en masse mellemled. Det samme gælder i forhold til medlemmer, idet deltagerlister med kontaktoplysninger nemt kan genereres. 

Få styr på økonomien

En klar medlemsstatistik gør det mere overskueligt at have ansvaret for en forening. Du kan se, hvem, der har betalt deres kontingent, så foreningens budget kan hænge sammen. Her kan du få hjælp til at låne, hvis du kunne tænke dig yderlige midler til budgettet i din forening.

En integreret foreningsplatform giver også muligheden for en mere overskuelig regnskabsoversigt. Du kan få flere penge til finansiering af dit regnskab her. En mere organiseret bogføring kan forebygge konflikter i forbindelse med brug af foreningsmidler. Det bliver trygt og overskueligt at følge med i foreningens økonomi. Et bedre overblik over foreningens udgifter gør det også nemmere at bruge penge mere effektivt. En investering i multifunktionel platform kan vise sig at give overskud i sidste ende

 
.