Skab nyt liv i din stue

Det sker for de fleste, at man efter jævne mellemrum føler, at sin stue, værelse eller lignende trænger til et frisk pust. Er dette tilfældet for dig, så bør du læs med her, hvor du kan få en række super gode råd til, hvordan du skaber mere liv i din stue.


Planter

Når man snakker om indretning generelt, er det meget essentielt, at du formår at skabe det udtryk, som du lige præcis ønsker. En måde at gøre dette på kan være ved brug af planter. Planter kan fås i alle former og i mange farver. Derfor vil der med utrolig høj sandsynlighed være planter som matcher lige nøjagtig det du søger. Det kan nu være, at du tænker, at du ikke vil kunne holde disse planter. Frygt ej, du kan sagtens få planter som blot behøver vand et par gange om måneden.

Plakater

En anden måde hvorpå du kan skabe et meget personligt udtryk er via plakater. Du kan få en masse forskellige former for plakater, hvilket kan være alt fra billeder af personer, skulpturer, bygninger eller citater, hvis du er til det. Det kan eksempelvis være, at der er et citat, som du føler dig meget inspireret af. Så kan det være en mulighed at få hængt det på væggen, og du kan på den måde sætte et personligt aftryk. Det kan også være, at du ser meget op til en bestemt person, eller at du ønsker en plakat af en bygning, som du måske har set da du var ude at rejse eller lignende. Det kunne eksempelvis være, at du har været på en rigtig god rejse til Paris, og du derfor vælger at have en plakat af eiffeltårnet hængende.
Mal væggene

Det kan også være, at din stue trænger til, at der bliver malet på væggene. Igen handler dette meget om udtrykket, og ved at male, kan du opnå at skabe et nyt udtryk i rummet. Selvom der er tale om den stort set samme farve, kan de forskellige nuancer af denne farve være med til at skabe vidt forskellige stemninger i rummet.

Ryk rundt på møbleringen

En mere simpel samt en ganske gratis løsning kan være, at du rykke rundt på møbleringen i stuen. Dette kan være med til at give rummet et friskt pust, og du vil formentligt føle, at du til en vis grad har fået lavet mere om i stuen, end du reelt set har. Men bare det faktum, at tingene ikke står som før kan være med til at skabe en enorm tilfredsstillelse.

Belysning

Hvad angår stemningen og udtrykket i din stue, så er en anden stor faktor her belysningen. Det har nemlig meget at sige i forhold til, hvilken stemning der er i din stue, om du har meget, lidt, koldt eller varmt lys. Derfor kan det anbefales, at du gør op med dig selv, hvilken type belysning du ønsker, og hvad du egentlig ønsker at opnå med belysning. Nogle mennesker kan godt lide en enormt lys stue, mens andre ynder at sidde i en stue, hvor lyset er mere dæmpet.