Fotobøger med babybilleder af dit barn


Det kan være meget stimulerende for et lille barn at se på billeder. Desværre er det ofte sådan, at fotobøgerne bliver savlet godt og grundigt til, og du risikerer, at den lille river sider ud af bogen. Og hvor meget man end gerne vil vise den lille billederne, så sker det, at man bliver lidt ekstra forsigtig med det. I denne artikel kan du læse om en helt ny form for billedbog, der sagtens kan holde til juniors mere hårdhændede behandling af bogen.


En ny fotobog med savlefaste sider


Hvis du gerne vil have en fotobog med billeder af den lille, kan du med fordel overveje en fotobog, hvor siderne er robuste og savlefaste. På den måde kan bogen både holde til, at junior bladrer i bogen, hiver lidt i siderne eller savler på siderne. En sådan fotobog er lavet med samme typer af sider, der også findes i savlefaste børnebøger.

En bog, der har disse kvalifikationer er fx en CEWE Fotobog , der udbydes af firmaet CEWE. Her kan du frit vælge størrelsen på de enkelte billeder, designe udseendet på bogen og meget andet, så du får en 100% personlig fotobog. Det er selvfølgelig en fordel at være lidt systematisk, så du kan have flest mulig billeder i bogen, men i sidste ende er det en subjektiv vurdering, hvornår din fotobog er perfekt for dig og junior.


Populært valg til babybilleder


Ofte kan den lille godt lide at se på billeder af sig selv, eller babybilleder af andre søskende, fra da de var små. Det kan dog godt medføre, at mor og far står og krummer tæer, i frygt for at junior skulle komme til at ødelægge fotobogen med billeder, der er 5-10 år gamle, fra dengang storebror eller storesøster var små.


Hvis du vælger at sætte dine billeder i en CEWE Fotobog Kids, er der ikke længere nogen grund til bekymringer, når juniors sanser skal stimuleres gennem babybilleder. Det er selvfølgelig klart, at selv ikke en sådan fotobog kan klare alting, men den er uden tvivl langt mere robust end den sædvanlige fotobog.


Brug en fotobog i stedet for den klassiske børnebog


Du kan lave din fotobog både fra computeren eller fra en app på din telefon, afhængigt af hvor du har billederne liggende. På den måde er det altid nemt og overskueligt at opsætte din helt egen fotobog. Hvis du vil gøre bøgerne mere personlige, kan du vælge at få tekst på siderne, så du får skrevet et par ord, der senere gør det nemmere at huske minderne. Det kan eksempelvis være en lille tekst om juniors første tand, hans eller hendes første ord, første skridt.


Du skal nemlig huske på, at et billede siger mere end 1.000 ord, så hvis du gerne vil lave en alternativ udgave af barnets bog, så er en CEWE Fotobog Kids helt sikkert værd at overveje. Her kan du nemlig i et professionelt opsæt kombinere billeder og tekst, og lave en helt unik barnets bog, som kan holde rigtig mange år fremover.