Disse haveprojekter kan du gå i gang med  


Kan du godt lide at være i haven og altid have gang i nye projekter? Med nye haveprojekter kan du hele tiden forbedre din have og komme nærmere din drømmehave. Hvis du er løbet tør for nye projekter, kan du få noget inspiration her. 


Udsmyk din have med højbede 


Hvis du føler, at din have trænger til noget nyt og farverigt, kan du springe ud i at lave et højbed. Det er forholdsvis simpelt, men til gengæld er det en smuk tilføjelse til din have. Højbede kan du altid fylde med alle dine favoritblomster. Du kan ovenikøbet lave dem til en lille køkkenhave, hvor du planter diverse lækre afgrøder. Du kan få alt i højbede her. Det er både almindelige højbede, runde højbede, højbede i jern og højbede i cortenstål.Højbede kan du bare placere i din have lige præcis det sted, som du ønsker. Derefter er det bare at fylde dem op med den rette slags jord og de blomster eller afgrøder, som du gerne vil have. Du kan nemt finde nogle højbede, der vil passe til din bolig og resten af din have. 


Lav en hyggelig krog i din have


Selvom du kan bruge din have til at lave en masse havearbejde, er den også til for, at du kan slappe af og nyde vejret. Derfor er det rigtig rart at have et sted i sin have, som er specielt dedikeret til det. Du kan lave en hyggelig krog på mange kreative måder. Du kan f.eks. lave en lille terrasse i et solrigt område af din have. Den kan du supplere med et par lækre liggestole. Du kan også lave et område med en hængekøje og et par blomster i nogle store krukker. Det vigtigste er, at du har plads til at trække dig tilbage.