Find de gode tandlægepriser og få råd til klubkontingenter 


Som hovedregel koster det penge at være medlem af en sportsklub- eller forening. Prisen for medlemskab betales typisk som kontingent og kan variere afhængigt af den enkelte klub eller forening og den sportsgren, man vælger at engagere sig i. 

Ønsker man at være medlem af en klub på fast basis, må kontingentet altså indregnes i budgettet. Det kan betyde, at der må spares penge andre steder. Det kan eksempelvis være på tandlægebesøg. Priserne for at går til tandlæge i Danmark har af flere omgange givet anledning til debat. Synes du, det er for dyrt at gå til tandlægen? 

Så kan tandlægekæden Godt Smil være stedet for dig. Her kan du nemlig spare helt op til 40 procent på dit tandlægebesøg sammenlignet med andre danske tandlægeklinikker – det giver plads i budgettet til klubkontingenter.


Hvad er Godt Smil?

Tandlægekæden Godt Smil er landets førende tandlægekæde. Kæden tæller i skrivende stund hele 29 klinikker med i alt mere end 500 ansatte fordel ud over hele landet med klinikker både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Når Godt Smil kan tilbyde deres besøgende priser, der er helt ned til 40 procent lavere end andre tandlægeklinikker i Danmark, skyldes det også kædens størrelse. De mange klinikker og ansatte har nemlig gjort det muligt for Godt Smil at indgå særligt fordelagtige indkøbsaftaler, der i sidste ende også giver lavere priser for de besøgende. Samtidig har kæden eget dentallaboratorium i Højbjerg, hvilket tilmed sænker priserne for de enkelte processer og dermed for behandlingerne, hvilket er til gavn for de besøgende på klinikkerne rundt om i landet. 

Søger du billige priser på tandlæge kan Godt Smil altså meget vel være stedet for dig. Med 29 klinikker fordelt over hele landet, er der også gode chancer for, at der ligger en klinik nær dig. Billigere tandlægepriser kan skabe luft i budgettet, der blandt andet kan give plads til klub- eller foreningskontingenter. På den måde kan du både have budget til sunde 

tænder og en sund hobby.Hvad koster de enkelte ydelser?

Den lave pris på at gå til tandlægen hos Godt Smil gælder for de såkaldte frie ydelser. Det omfatter blandt andet rodbehandlinger, bedøvelse, kroner og implantater. Priserne for almindelige behandlinger såsom tandundersøgelse, tandrensning og paradentosebehandling fastsættes af regionerne, hvorfor Godt Smil ikke kan tilbyde billigere priser på disse behandlinger. Din tandlæge pris på en tandbehandling afhænger således af, hvilken af landets regioner, du bor og går til tandlægen i. Hvad de enkelte ydelser nærmere bestemt koster hos Godt Smil, kan du blandt andet læse mere om på tandlægekædens hjemmeside på https://www.godtsmil.dk/tandlaegepriser/ , hvor du også finder flere informationer om de enkelte klinikker, og hvad kæden ellers kan tilbyde. Godt Smil tilbyder enormt mange services og er blandt andet også specialister i at håndtere tandlægeskræk – noget, som rigtig mange danskere døjer med. Denne service og andre gode services såsom mulighed for at besøge en vagttandlæge har gjort Godt Smil til de bedst vurderede tandlæger af de besøgende på Trustpilot.