På udkig efter en luksuslampe? Prøv Bubble fra Herman Miller

Amerikanske Herman Miller er et brand inden for interiørdesign med godt 100 år på bagen og bryster sig bl.a. af deres ikoniske Bubble lamper, der findes både som væglamper og pendellamper, hvor det især er sidstnævnte udgave, der pryder i daglig- eller spisestuen. Organisk, afrundet design kendetegner de svævende, hvide lampeskærme med længdegradsagtige linjer langs siderne ved de fleste modeller, mens andre bærer diagonale mønstre, der så giver et skarpere, indrammet indtryk.

Tjek de ikoniske lamper fra Herman Miller og se, om du ikke finder inspiration til, hvordan du via valg af lofts- eller væglampe kan give dit hjem en æstetisk saltvandsindsprøjtning på beskeden plads.

Hvilke varianter byder Bubble på?

Herman Miller har budt på belysningskollektioner siden efterkrigstiden og kan takke designeren George Nelson for Bubble lampernes design, der udover den ydre placering af linjer på overfladen af lampeskærmen også varierer internt ved, om skærmen nu er sfærisk, aflang eller sammenklemt:

· Ball Bubble byder på standarden inden for Bubble pendellamperne ved at være sfærisk.

· Cigar Bubble har et mere vertikalt look, som blev en Ball klemt sammen sidelæns fra.

· Saucer Bubble ligner en flyvende tallerken, hvor top og bund ved Ball er klemt sammen.

Hvor lampeskærmens design får betydning for lysets spredning, vil du erfare, at alle Bubble lamper giver blændfrit lys takket være valget af tyndt plastik på snæver stålramme som skærmmaterialet.

Bubble lamper passer de fleste hjem

Besidder du den ulykkelige kombination at være selvbevidst om hjemmets interiør, uden du har øje for indretning, har du i en Bubble lampen fra Herman Miller et sikkert valg. Lamperne passer ind i langt de fleste hjem, da deres simple design ikke påkalder sig opmærksomheden. De kan derfor hænge diskret over såvel moderne, geometrisk møblement som over arvestykkerne fra bedstemor, der består af klinke- og egetræsbordene med blomsterindgraveringer og et mølædt persisk tæppe.