Gode idéer til at ryste dit team sammen

 

Når en række mennesker skal arbejde sammen, hvad enten det er i en bestyrelse eller andre steder, så er det vigtigt at pleje de sociale forhold i teamet. På den måde sikrer du at samarbejdet fungerer uden unødvendige konflikter. 

Der er flere forskellige måder, hvorpå du kan pleje disse forhold, og det kan variere meget, hvilke der er bedst til at ryste dine teams sammen. Vi kommer dog her med tre forslag, der kan hjælpe dig godt på vej.

Find en fælles interesse

Hvis I skal have det godt med hinanden på et personligt plan, så er det vigtigt, at I også har fælles interesser, som ikke inkluderer det arbejde, I er sammen om. Det kan derfor godt betale sig at tale om jeres egne personlige interesser for at se, om nogle ting går igen. 

Hvis I som udgangspunkt ikke interesserer jer for mange af de samme ting, så kan det være en god idé at finde en aktivitet, I kan starte på sammen. I kan for eksempel få en bet365 velkomstbonus, da et forslag kunne være, at I kan spille på online casino. Det kan I nemt klare hjemmefra og samtidig være sammen om det.

Teambuilding

Hvis I skal arbejde som en velfungerende enhed, så kræver det træning. Dette kan gøres ved, at I skal samarbejde om forskellige opgaver, der ligger langt fra det, I normalt beskæftiger jer med. På den måde vil I opleve nye styrker ved hinanden.

En typisk måde at lave teambuilding på er ved at tage en hel eller halv dag ud af skemaet for at tage ud og i uvante rammer og arbejde sammen på alternativ vis. Hvis dette er for tidskrævende for dit team, så findes der utallige andre måde at udøve teambuilding på. 

Find hinandens styrker og svagheder

Det er generelt vigtigt i ethvert samarbejde, at man er bevidst om, hvad man hver især kan bidrage med. Derfor kan det være en god idé, hvis I sætter jer ned sammen og snakker om jeres stærke og svage sider. 

Her kan det være en fordel, at du sætter ord på de andres styrker og omvendt. På den måde føler alle sig hørt, og de får følelsen af at kunne bidrage med noget. Hvis I ikke allerede har klart definerede roller i jeres team, kan denne øvelse desuden gøre det nemmere at uddelegere opgaver fremover.