Plakater til alle rum


 

Hos Minida Design Studio finder du plakater til hvert et rum, hvad end de skal hænges op i boligen, sommerhuset eller måske til dekoration af den lokale klub i foreningen. Her finder du altid mulige dekorative løsninger til at pifte ethvert rum op. Plakater er velegnet til at udtrykke positive ting om personerne der benytter huset, klubben eller andre steder. Bliv inspireret og find din næste plakat hos Minida Design Studio, allerede i dag.


Plakater af land og by

Som bestyrer i den lokale idrætsforening, kan man godt være på udkig efter noget til at pifte halens, eller kantinens, vægge lidt op med. En mulig løsning, kunne være at investere i en plakat af klubbens bynavn. Her forhandler Minida Design Studio plakater der illustrerer et kort over selve byen. Hvis du eksempelvis er bestyrer i Køge, Roskilde eller Randers, finder du flotte plakater her på siden. Disse plakater kan være med til at skabe en form for fællesskabs- og samhørighedsfølelse i klubben, både for lokale gæster og klubbens medlemmer. 


Plakater til ethvert rum i boligen

Det kan også være at man lige er flyttet i lejlighed eller hus og derfor er på udkig efter illustrationer, til at udsmykke de tomme vægge med. I det tilfælde forhandler Minida Design Studio plakater til enhver smag, og til ethvert rum i boligen eller lejligheden. Er du eksempelvis på udkig efter noget til børneværelset, så finder du nydelige børneplakater der afbilleder dyr eller animerede figurer. Der findes eksempelvis nuttede dyr som baby aber eller babyelefanter, eller et billede af en pony, hvis du nu har et barn der er vild med heste. Du kan i hvert fald finde plakater til enhver smag og ethvert barn. 


Plakater til køkkenet

Det kan være svært at finde ud af, om man ønsker at hænge plakater op i køkkenet, da dette rum som regel indeholder alverdens ting og sager i forvejen. Det kan også være svært at afgøre om hvad du kan hænge op i et køkken, så det ikke bliver for malplaceret i forhold til køkkenets farve, hylder og så videre. 

En mulig løsning er at investere i en plakat fra Minida Design Studio, der illustrerer en opskrift eller guide. Du kan eksempelvis købe plakater der giver dig en guide over rødvin, altså hvordan henholdsvis Merlot, Zinfandel eller Pinot Noir adskiller sig fra hinanden i smag og oprindelse. En anden løsning er en plakat af en opskrift, for eksempel en opskrift på en lasagne, så du altid har den lige ved hånden.


Plakaternes kvalitet

Hos Minida Design Studio vægtes god kvalitet højt, så du modtager et kvalitetsprodukt når du køber en plakat fra Minida.dk. Alle plakaterne er trykt på premium papir á 250 gram og i højeste opløsning. Herefter printes de af de bedste printere på markedet, nemlig hos et af Danmarks bedste trykkerier. Minida.dk ønsker at du skal blive fuldt ud tilfreds med din nye design plakat til hjemmet, lejligheden eller klubhuset.