Sådan kan du ryste din medarbejdere sammen


 

På en arbejdsplads er det vigtigt at skabe resultater. Her er det essentielt, at virksomheden har gode folk ansat, som forstår sig på at levere et produktivt arbejde. Når man taler om gode resultater på en arbejdsplads, er det dog også værdifuldt, at medarbejdere indbyrdes har et godt forhold. Derfor kan det være en god idé at ryste dine medarbejdere sammen. Dette kan gøres på forskellige måder, og i denne artikel kan du finde inspiration til, hvordan dette blandt andet kan gøres.

 

Fodboldtur til udlandet

En af de ting som kan ryste medarbejderne på arbejdspladsen sammen, er en fodboldrejse til udlandet. Er der tale om en virksomhed, hvor mange af medarbejderne er sportsinteresserede, kan dette være en god måde at skabe minder for livet på arbejdspladsen, som på længere sigt vil være med til at skabe positive resultater, når folk vender tilbage til hverdagen. 


Der findes mange forskellige steder, hvor det kan være spændende at tage til udlandet at se fodbold. I Tyskland får man den bedste fankultur, og i England spilles noget af den mest spektakulære fodbold. 


Det er dog i Spanien, at verdens bedste fodboldspiller fra 2019 løber rundt. Der er selvfølgelig tale om argentinske Lionel Messi, der spiller for FC Barcelona. Hvis du og dine medarbejdere ønsker at se ham spille, kan I med fordel tage ned i det gode vejr på en forlænget weekend og se en spændende kamp på Messi og de andre stjerners fodboldstadion, Camp Nou. Billetter til FC Barcelona går dog som varmt brød, hvorfor I skal være ude i god tid.

 

 

Teambuilding weekend

 

En mere traditionel måde at ryste arbejdspladsen sammen er ved at oprette en teambuilding weekend. Der er mange måder, dette kan gøres på.


I kan eksempelvis tage på overlevelsestur, hvor I overnatter i skoven i telte eller shelters. Her er der nogle, som har fundet på forskellige udfordringer, som skal løses i hold over weekenden. Måske er der tilmed en præmie til vinderholdet, som kan være med til at motivere de folk, som ikke var med på idéen fra start.


Her er det vigtigt at huske på, at hygge skal være i højsædet. I skal både rystes sammen gennem de forskellige udfordringer, men I skal også rystes sammen ved at have en hyggelig tid sammen, hvor der bliver tid til at lære hinanden endnu bedre at kende. 

 

Fredagsbar på jobbet

En mere simpel måde, som ikke kræver at man tager flere dage ud af kalenderen for at kunne være med, er at oprette en fredagsbar på arbejdet. Denne kan fungere, som man kender dem fra universitet eller gymnasiet. 


Efter fyraften klokken 15 eller 16 kan alle medarbejdere mødes i et rum, hvor der vil være pizza og øl på arbejdspladsens regning. Dette kan måske finde sted en gang i måneden, og det er en oplagt måde at få folk til at snakke sammen om ting, der ikke har noget at gøre med livet på arbejdspladsen.


Nogle vælger måske at blive til sent ud på natten, og andre bliver kun hængende til en øl eller to. Det er alt sammen acceptabel, og det er blot en måde at give medarbejderne muligheden for at lære hinanden bedre at kende.