Alt, du skal vide om Premier League 

Er du stor tilhænger af fodbolden, eller er du først begyndt at følge lidt med i, hvad der sker i fodboldverdenen? Så er Premier League helt sikkert ligaen at holde mest øje med. Ligaen er nemlig hjemsted for de største hold i verden og har igennem de sidste mange år budt på noget af den bedste fodbold på kloden. 

Engelsk fodbold med start i august

Det store Premier League-program starter typisk i august måned og løber derefter helt ind til maj. Selve ligaen havde sin start i 1992, da nogle af holdene fra den ellers traditionsrige Football League First Division hellere ville søge mod flere TV-penge fra Sky Sports. Flere milliarder bliver givet ud til de engelske hold hver sæson for at være en del af den engelske liga. Derfor er Premier League live en stor indtægtskilde for Premier League-holdene. 

De mange Premier League-kampe er nogle af de mest sete sportsevents i hele verden. Præmiepuljen, TV- og reklamepenge bliver derfor ved med at stige, hvilket gør ligaen attraktiv for både spillere, forretningspersoner, trænere og naturligvis seere. Det er nemlig typisk pengene, der er med til at samle alle de bedste spillere under samme tag i Premier League. Se hele showet med Premier League-TV

Du kan blive en af mange ved at følge med i den store liga. Millioner af mennesker følger hvert år med, når de 38 kampe mellem verdens største hold skal afgøres på ca. 90 minutter pr. kamp. Med Premier League-streaming kan du følge med og være en del af de største sportsøjeblikke i historien. Med så mange penge og med så meget talent er der nemlig altid dømt overraskelser, flotte mål og masser af drama.

De 20 fodboldhold, der er en del af Premier League, kæmper hver uge om at få det højeste antal point og komme et skridt tættere på pokalen og titlen som engelsk mester. Tre hold vil rykke ud af ligaen, som giver plads til andre hold, der har kæmpet sig igennem den lavere række for at tilslutte sig det fine fodboldselskab. Du kan se Premier League med et simpelt abonnement eller igennem din TV-udbyder. 

Hvor populær er Premier League?

Kigger man på hele verden, er den bedste engelske Premier League den mest set liga i verden. Ca. 1,5 milliard seere følger med i ligaen hvert år, hvilket gør den til et glimrende forretningsområde for investorer og reklamefolk. 

Dette er dog naturligvis også med til at skabe nogle af de højeste lønninger i sportsverdenen. De bedste spillere i ligaen tjener op mod flere hundrede millioner om året. Og det er uden at tænke over individuelle sponsorater, reklamepenge, og hvad de ellers har af indtægter. Der er derfor ikke noget at sige til, at de mange fodboldspillere er i godt humør efter kampen. Det skal dog siges, at man ikke bare lige sådan spiller sig ind på de engelske hold i Premier League.

Det kræver tusindvis af træningstimer og en helt unik mentalitet at kunne være en del af fodboldeliten. Du kan følge med i det hele med et godt Premier League-TV-abonnement, der kan streames på alle dine enheder i hjemmet.