Administration af foreninger, organisationer og klubber

Har du lige stiftet en ny forening, organisation eller klub bør du have en digital løsning ved hånden, som kan hjælpe dig med alt det administrative og kommunikationen mellem medlemmerne. I så fald kan du kontakte klubmodul, som er en af landets førende løsninger til at gøre samarbejde mellem administration og medlemmer mere effektivt og håndgribeligt. Her kan du læse mere om, hvad klubmodul tilbyder sine kunder, og måske det kan give dig lidt inspiration til, hvordan du kan administrere dig forening. 

Om du er personlig træner eller sidder i bestyrelsen af den nyligstiftede håndboldklub, så kan der være råd og vejledning at hente hos klubmodul. Siden 2018, hvor Klubmodul Aps blev stiftet, har tusindvis af kunder benyttet sig af deres services. Så hvad kan du forvente som kunde? Måske du endda kan møde en masse nye mennesker på vejen. 

Et hvert behov mødes

Der er sjældent nogle klubber eller foreninger som er ens, og derfor forsøger Klubmodul at tilpasse deres services til det enkelte behov. I samarbejde med Klubmodul kan I udvikle din nye platform, sådan at både du, nuværende og fremtidige medlemmer føler sig trygge og i god behold. 

Som medlem af en bestyrelse, vil der altid være en masse at se til, og har man ikke værktøjet til at administrere sine foretagender eller henvendelser kan det lynhurtigt bliver uoverskueligt. Derfor giver det enorm god mening at have en platform, der gør det samlede stykke arbejde langt mere håndterbart og nemt.


Overblik, orientering og sikkerhed

Med hjælp fra Klubmodul vil du have et langt større overblik, når der for eksempel er en række nye medlemmer, som skal meldes ind i klubben, hvad end det gælder danseskolen eller rideklubben. Klubmodul vil hjælpe dig med at have 100% styr på ind- og udbetalinger, et samlet overblik over jeres medlemmer, og sikrer, gennem et automatisk betalingssystem, at du altid vil få dine penge hjem.

Derudover vil din hjemmeside også være nem at navigere i både for dig og dine medlemmer, og ønsker du for eksempel at tilbyde dine medlemmer ekstraundervisning, har det aldrig været nemmere med hjælp fra Klubmodul. Du vil også have langt lettere ved at finde udlejningslokaler og udstyr, som måtte være eftertragteligt for din nye forening eller klub. 

Fællesskab og nye bekendtskaber

Et nyt fællesskab uanset karakter, skaber grobund for mødet mellem mennesker. Muligheden for at møde nye mennesker, som man ellers sjældent ville være stødt på andre steder end Scor


Indstil søgningen og find sexpartner i en forening eller i en organisation, hvis det er, hvad du leder efter. Sammen vil I måske kunne stifte jeres egen forening eller klub, som skaber rammerne for, at andre mennesker også kan møde hinanden, som I har gjort.