3 tips til at spare på strømmen 

Som du måske har set i nyhederne eller læst i avisen, så stiger priserne på strøm i øjeblikket. Dette er blot en af de ting som stiger i pris i øjeblikket. 

Mange ting er blevet dyrere som resultat af flere forskellige faktorer, og ikke mindst pga. Covid-19. Derfor er det måske tiden, at du skal til at undersøge hvor du kan spare. Frygt ej, i denne artikel finder du nogle råd til, hvordan du kan spare på strømmen derhjemme – så du ikke bliver overvældet af din elregning. 

  1. Sluk lysene når du forlader et værelse

Det første, og mest åbenlyse, er at du skal slukke lyset i de rum du ikke befinder dig. Dette lyder måske meget selvsigende, men statistikker viser, at få danskere lykkedes i at overholde denne vane. Måske er du bare vant til, at der at lys i hele huset. Medmindre du lider af en svær grad mørkeræd, har du altså ingen undskyldning for at lade lyset brænde i rum, hvor du ikke opholder dig. Det er ikke godt for miljøet – men ej heller din økonomi!

  1. Skift elselskab

Okay, her tænker du måske, at vi bevæger os ud i det dybe vand. Men dette er formentligt fordi du tænker at dette er en grusom og uoverskuelig proces. Sådan er det ikke hos seriøse elselskaber, og du kan med fordel skift dit elselskab her. Nogle har haft det samme elselskab siden de begyndte at betale for strøm, men intet forhindre dig i at shoppe efter det billigste strøm!   

  1. Skift dine pærer ud 

Måske er det længe siden du har skiftet dine pærer, eller overhovedet tænkt over det. Men hvis du stadig har halogenpære, eller andre ældre typer, er det måske en god ide at skifte nu. LED pærer bruger væsentligt mindre strøm og leverer omtrent det samme lys – derfor er dette en no-brainer!