Skab sikker hygge i klubben

Det skal gerne være hyggeligt at komme i klubhuset. Det bør ikke være et sted, man godt kunne undvære. Det skal være et sted, hvor man kan dyrke sin hobby med sine venner og bare have det godt.

Klubhuset bør heller ikke være et usikkert sted. Alle brugere bør passe godt på stedet og alle andre brugere af det.

En ting, der kan leve op til begge disse krav, er LED stearinlys. Stearinlys kan give jer hygge i klubben. Når de er af LED, så skal I ikke samtidig bekymre jer om brandfare.

Skab hygge til samvær

Når man er medlem af en klub, er det gerne af interesse. Der dyrkes noget i klubben, som man godt kan lide. Det kan være sejlsport, ridning eller skak. Der findes klubber for hvad som helst.

I må huske på, at klubben er et sted, man vælger at være. Det skal ikke behandles som en arbejdsplads. I nogle større klubber kan der godt være ansatte, men er du sådan en, skal du huske, at brugerne ikke arbejder der. De kommer for hyggen og samværet.

Vi kender alt til hygge her i Danmark. Der hører ofte hyggebelysning til. Stearinlys giver god hyggebelysning. Så sæt nogle af dem i klubhuset.

Pas på

Stearinlys i klubhuset giver hygge, men vælg LED stearinlys. De er nemlig sikre. Helt almindelige stearinlys udgør en stor brandfare. Hvis nogen glemmer at puste dem ud, når de går, eller noget kommer ind i flammen, kan det gå galt.

I kan sørge for at have LED-lys, så der ikke sker uheld. De kan være lige så hyggelige at have stående, men de er meget mere sikre.

I en klub skal man passe på hinanden, ligesom man skal alle andre steder. Ligesom du passer på din familie derhjemme, skal du også passe på de andre mennesker, der kommer i klubhuset. Så sikkerheden er vigtig at tænke på.

LED stearinlys

LED udformet som stearinlys har mange fordele. De kan give hygge, og de er brandsikre. De er mere miljøvenlige, da der ikke er nogen forbrænding. De kan også have en række smarte funktioner.

Når I vælger LED frem for gammeldags stearinlys, så kan I tænde og slukke dem med en fjernbetjening. I kan også helt lade være med at tænde og slukke, hvis I fra starten indstiller en timer. Så kan de tænde af sig selv, når I kommer, og slukke igen, når I går.