Glæd dig til vinterens sportsbegivenheder

Du har al mulig grund til at glæde dig til vinterens store sportsbegivenheder. Når det danske vintervejr tvinger dig inden døre, kan du bare læne dig tilbage og tænde for flimmerkassen – og således opleve både EM i kvindehåndbold, VM i svømning, VM i klubfodbold, VM i herrehåndbold og Super Bowl LIII. Læs med her og bliv klædt på til vinterens største sportsevents.

Du kan spille på alle events og score bonus hos Bethard og Mr. Green.

EM i kvindehåndbold fra d. 29. november til d. 16. december 2018

Klavs Bruun Jørgensens danske tropper er med, når kvindernes EM-håndboldslutrunde løber af stablen fra d. 29. november til d. 16. december i Frankrig. Kan Danmark spille med om medaljerne, eller kommer vi til at betale prisen for en skade til anfører Stine Jørgensen? Det er de mangedobbelte nordmænd, der er favoritter til titlen, men de får den næppe foræret af de nybagte franske verdensmestre.

VM i svømning fra d. 11. december til d. 16. december 2018

VM i kortbanesvømning afvikles fra d. 11. til d. 16. december i kinesiske Hangzhou. Den danske deltagelse er pt. usikker, efter at det kom frem, at man havde sparet kortbane-slutrunden væk. Flere af de danske svømmere kæmper dog for at få et arrangement på plads, så de kan deltage i kampen om medaljer til Danmark.

VM i klubfodbold fra d. 12. til d. 22. december 2018

De Forenede Arabiske Emirater har værtskabet for VM i klubfodbold anno 2018, hvor Real Madrid er med som forsvarende Champions League-mester. Den spanske kongeklub gik hele vejen til titlen sidste år, men de kan i år forvente hård argentinsk modstand fra enten Boca Juniors eller River Plate, som mødes i Copa Libertadores-finalen. Bemærk i øvrigt, at Real Madrid denne gang må klare sig uden ikoniske Cristiano Ronaldo, der er skiftet til Juventus.

VM i herrehåndbold fra d. 10. til d. 27. januar 2019

Så snart vi er kommet ind i det nye år, skal du ikke vente længe, inden der er topunderholdning i TV. Mikkel Hansen og de danske herrer er med ved VM-slutrunden i herrehåndbold, som afvikles på dansk og tysk grund. Danskerne er favoritter til VM-guldet, men det bliver ikke nemt, for nationer som Frankrig, Tyskland og Spanien vil altid lege med.

Super Bowl LIII d. 3. februar 2019

Er du en sand sportselsker, må du selvfølgelig ikke misse årets største sportsbegivenhed. Super Bowl tiltrækker et enormt publikum hver et eneste år, og kulminationen på sæsonen i amerikansk fodbold er simpelthen et ”must see” for dig, der elsker NFL og sportsfest.

OBS! Glem heller ikke, at du kan oddse på Dronningens nytårstale :-)