Få råd til kontingentet via forbrugslån 
Står du med akut behov for ekstra penge til at betale det årlige kontingent til din sportsklub. Så kan et forbrugslån muligvis være løsning.
Markedet for lånetilbud er virkelig blomstret op de sidste mange år. Denne udvikling har uden tvivl noget med internettet at gøre. Internettet har gjort det nemmere end nogensinde før at finde en låneudbyder til et hvilket som helst formål. En af de lånetyper, der virkelig har vundet popularitet online, er de såkaldte forbrugslån.
 
Forbrugslån har for det første utroligt få kriterier. Modsat for eksempel et banklån, skal man ikke kunne redegøre for, hvad pengene er til. Man skal ganske enkelt være myndig, bo i Danmark og have en fast indkomst. På den måde er de sikre på, at de ikke låner penge ud til børn eller udlændinge, der ikke har hverken intentioner eller mulighed for at betale tilbage.
Derudover er et forbrugslån utroligt nemt og hurtigt. Hvilket også kan være grunden til at dette er løsningen, hvis regningen til næste sæsons kontingent i på svømmeholdet eller i fodboldklubben har forfald om lidt, men du lige mangler de sidste kroner.
 
 
Forbrugslån til forbrug 
Forbrugslån har fået deres navn, da de er en overordnet betegnelse for alle de hurtige og nemme, ofte online, lån, som mange bruger til forbrug. Hvis bare man mangler et par tusinde for at kunne købe sit nye fjernsyn eller måske en sofa, som man desperat har brug for eller netop betale kontingent til det lokale sportshold.
 
Der er bare nogle ting, som man ikke kan leve uden, og i så fald kan et forbrugslån være den oplagte løsning. Du kan på ingen tid anmode om et lån, og snart derefter står du med pengene i lommen. På den måde får du den øjeblikkelige glæde ved at få dit længe ønskede fjernsyn eller den nye sofa, og du kan derefter lige så stille betale af på lånet, når du faktisk tjener pengene. Ofte vil afbetalingsfasen ved et forbrugslån være ret kort, da det typiske lån er på forholdsvis små beløb.
 
 
Tag det rigtige lån
Når man tager lån over internettet, har man den fordel, at man forholdsvis nemt kan sammenligne forskellige lån fra forskellige låneudbydere. Det kræver imidlertid, at man ved, hvad man skal kigge efter.
 
Først og fremmest bør man selvfølgelig kigge efter lånenes renter. Renten skal selvfølgelig gerne være så lav som muligt. Hvis det er alt, hvad man kigger efter, kan man dog stadig komme til at tage et omkostningsrigt lån. Derfor er det også vigtigt at kigge efter den såkaldte ÅOP, før man tager et lån. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, hvilket selvfølgelig dækker renten men også andre omkostninger såsom startgebyrer. Ved at kigge på ÅOP, kan man altså sikre sig, at man ikke kommer til at skulle betale en masse udover den rente, som man så, da man tog lånet.
 
Derudover skal du overveje hvor stort dit lån skal være og hvor lang tid lånet skal løbe over. Jo mere man kan begrænse disse to, jo billigere vil lånet som oftest være. Derfor kan det godt betale sig at smide en smule af sine opsparingspenge i puljen, for derved ikke at skulle betale lige så meget.