Bliv klædt på til vinter med et kviklån

De kolde måneder er for alvor over os og det er tid til at sørge for, at hele familien bliver tilstrækkeligt klædt på med alt hvad det nu hører til. Det kan dog hurtigt gå hen at blive en noget pebret affære og ønsker du mere luft i budgettet til vinter, kan du med fordel overveje at optage et lån gennem Fair-laan.dk, så du ikke behøver at spinke og spare når der skal købes julegaver.


Ved at optage et lån på nettet, kan du og familien frit begynde at shoppe vinterjakker, flyverdragter og julegaver en masse – og give jer selv mere plads i budgettet til sjov og fornøjelser.


Nemt at låne på nettet

Til forskel fra de fleste banker der stiller strenge krav til, hvordan deres bevilligede lån skal bruges, kan du og familien glæde jer over, at et kviklån giver jer mulighed for at bruge pengene som det passer jer. Det betyder, at I både kan låne til tøj, de næste store julegaveindkøb eller noget helt tredje uden at der er nogen der blander sig i, hvordan I bruger lånet.


Der stilles heller ingen strenge eller urimelige krav til dig som låntager – tværtimod. Langt de fleste danskere over 18 med en fornuftig økonomi kan optage et lån på nettet af en vis størrelse. Hvor meget du personligt kan låne, afhænger af din kreditvurdering og dine lånehov. Sørg dog under alle omstændigheder at sikre dig, at du har råd til at optage lånet.


Selv hvis du ikke har prøvet at låne penge på nettet før, kan du glæde dig over, at det er en simpel proces. Langt de fleste låneudbyderes ansøgningsprocesser minder om hinanden: Du skal blot angive et par basale oplysninger omkring dig selv og din økonomiske situation samt oplyse, hvor meget du ønsker at låne. Når du har underskrevet din låneansøgning med dit personlige NemID, vil du oftest få svar med det samme. Bliver dit lån bevilliget, vil pengene oftest tikke ind på kontoen kort tid efter!


Få råd til lækkert vinterkluns og julegaver

Julen er kendt for at koste mange penge, men med et kviklån kan I få råd til det hele. Uanset om I ønsker at investere i en masse lækkert vintertøj eller blot har brug for lidt ekstra penge på kontoen til at dække julegaveindkøbet, kan I være sikker på, at der findes et kviklån på nettet som hele familien kan få glæde af.


At optage et lån på nettet, giver jer desuden også den fordel, at I aldrig behøver at låne mere end hvad I faktisk har brug for. Langt de fleste banker i dag kræver, at du som minimum låner et par tusinde kroner, men vælger du en online udbyder på nettet, kan du låne så lidt som 500 kr. Skulle I på et senere tidspunkt få brug for at få forhøjet jeres lån igen, er dette som regel fuldt ud muligt og på denne måde kommer I altså aldrig til at optage et langt større lån end nødvendigt.


Udskyd betalingen med et rentefrit kviklån

Der er nok at bruge penge på i december og det er de fleste låneudbydere i den grad også godt klar over. Derfor giver flere og flere deres låntagere mulighed for at optage et såkaldt rentefrit lån. Det betyder kort fortalt, at du ikke skal afdrage på lånet i en mindre periode – normalt i en måned, som du selv vælger.


Hvis du derfor ikke ønsker at bekymre dig om tilbagebetalinger lige foreløbigt, kan du med fordel vælge en udbyder der tilbyder kviklån med rentefrie perioder. På den måde kan du give dig og familien mulighed for at fokusere på det som julen virkelig handler om: hygge, god mad og julegaver!