Lav din egen fotobog


En fotobog er en rigtig sjov mulighed for at kunne gemme minderne fra specielle begivenheder i ens liv. Det kan for eksempel være billeder fra dit eget bryllup, din polterabend, konfirmation, barnedåb og meget mere.


Desuden kan det også være en fantastisk gave at give til andre. Det kan være du har deltaget i din søster eller brors bryllup, og du har fået taget en masse gode billeder. Giv dem en fotobog efter brylluppet, så de på den måde altid har bogen at se tilbage på.

Det er et sikkert hit hver gang, da næsten alle mennesker elsker at mindes glade begivenheder. I denne artikel får du fem gode råd til, hvordan du kan lave din helt egen fotobog, samt hvad du skal huske, når du opsætter den.


1. Sorter dine billeder, så det bliver overskueligt

Til den begivenhed, du gerne vil have en fotobog om, har du sikkert fået taget en masse billeder, og nogen er selvfølgelig blevet bedre end andre. Start derfor altid med at sortere dine billeder, så du har en separat mappe, hvor de billeder, der skal med i fotobogen ligger i. På den måde bliver det nemmere og hurtigere at opsætte fotobogen bagefter.


2. Lav et tema, så din bog bliver mere spændende

Herefter skal du overveje om du vil køre et bestemt tema i din fotobog. Det kan være at du vil have billederne i en bestemt rækkefølge, så det starter med, hvor gæsterne ankommer, og slutter der hvor gæsterne forlader festen. Et tema gør bogen lidt mere festlig at se gennem senere.


3. Hold din fotobog simpel

Det tredje råd er at holde bogen simpel. Hjemmesiderne der udbyder fotobøger, har utrolig mange funktioner, så når du vil lave din egen fotobog, er det fristende at give den fuld gas med de mange funktioner. Udvælg i stedet nogle få, så din bog bliver mere overskuelig frem for en rodede bog, grundet alt for meget fancy lir.


4. Skriv små historier til billederne

Det næstsidste råd er at indsætte tekst i dine fotobøger. Det er utrolig nemt at opsætte en fotobog, hvor der kun er billeder, men for at gøre bøgerne mere personlige, så vælg en flot skrifttype og skriv et par små historier til hvert enkelt billede.


5. Start i rigtig god tid


Her kommer det sidste råd. Start i rigtig god tid. Det tager lang tid at lave en fotobog, så hvis du har en tidsfrist, hvor bogen skal bruges som gave, så husk at starte i rigtig god tid. Du oplever hurtigt at bogen ikke er færdig til tiden, hvis du starter for sent. Når du er færdig, skal bogen nemlig produceres og sendes også.


Vælg et professionelt firma til at opsætte


Der findes rigtig mange firmaer, der udbyder muligheden for at lave fotobøger. Hvis du gerne vil have et godt resultat, så vælg et firma, der ved, hvad de laver. Et godt bud herfra på en udbyder, der laver rigtig gode fotobøger er cewefotobog.dk. Her får du nogle rigtig flotte fotobøger, der også egner sig perfekt som gaver til venner og familie.