Få gratis bonuspoint og støt sporten

Der er mange fordele ved at spille med Unibet. Unibet er en af landets førende spillesider. De har masser af erfaring, der gør dem i stand til at yde god kundeservice. Det er et sikkert sted at spille, og så kan du få rigtig mange gratis bonuspoints, så du kan vinde endnu mere uden at give mere for det.

Velkomstpakke med bonuspoint

Når du opretter en spillekonto inde på Unibet, så har du lige nu mulighed for at gøre brug af en fantastisk bonus. Den går ud på, at det beløb, som du sætter ind på din spillekonto, bliver fordoblet. Det vil sige, at 250 kr. eksempelvis bliver til 500 kr. Indsætter du 750 kr., så bliver din spillekonto forhøjet til 1.500. kr. Der bliver dog max uddelt bonus på op til 1.500 kr. Men for 1.500 kr. er du også rigtig godt i gang.

Man skal minimum indsætte 80 kr. på sin spillekonto, før beløbet bliver fordoblet. Er du ny kunde på mobiltjenesten, så tilbyder Unibet i øvrigt et risikofrit spil på 100 kr.

Unibet er det sikre sted at spille

Unibet er blevet meget kendt for deres gode kundeservice, hvilket også er en af grundene til, at de har hele 10,3 millioner spillere, der er fordelt på ca. 100 lande. De ved, hvor vigtigt det er, at man som kunde i deres ”butik” nemt kan komme i kontakt med dem, hvis man har nogle spørgsmål.

Nem og gennemskuelig spilleside

En anden stor fordel ved Unibet er, at siden er yderst brugervenlig og gennemskuelig. Der er ikke små twists og ting, der er skrevet med småt, men derimod er der gjort meget i, at alting skal være lige til at gå til uden nogen form for hokus pokus.

Bet på sporten

Som sportsinteresseret, så har du måske en helt bestemt sport, som du brænder for. Sports betting med Unibet tilbyder et meget stort udvalg af sportsgrene. Der er omkring 34 forskellige sportsgrene, som der kan spilles på. Et af de områder, som der er ekstra fokus på, er fodbolden. Her er Unibet helt klart favoritten.

Du finder blandt andet også tennis, golf, ishockey, håndbold og mange flere. Yderligere har de også valgt at tage nogle mindre niche sportsgrene ind, såsom skak, vandpolo og dart. Det gør, at de har noget for enhver smag – også selvom du ikke er til den samme slags sport, som størstedelen af befolkningen.

Med Unibet kan du sidde tilbagelænet i sofaen sammen med vennerne og se fodboldkampen, mens du spiller på dit yndlingshold. Du kan følge med direkte på siden med Live-betting, hvor du kan følge slagets gang direkte på siden.

Når du vælger at gøre brug af betting på sport med Unibet, kan du også nyde godt af en funktion, der hedder ”cash-in”. Den går ud på, at du kan lukke et væddemål, før det endelige resultat kommer. Det gør dig i stand til at sikre dig en del af din gevinst eller mindske et muligt tab. Mulighederne er mange, og med et 100% forøgelse af det første beløb, du sætter ind på din spillekonto, så får du dobbelt så meget spil for pengene.