Din tøjstil har en stor indflydelse på potentielle sponsorer

Vil du gerne opdatere din garderobe, så du er sikker på, at du er så præsentabel som muligt til din næste salgstale? Og er du måske ikke sikker på, hvilket tøj du bør købe? Her vil du få 3 tips til hvordan du sammensætter en fed stil.

Alle frivillige i diverse sportsklubber kender frustrationen over sponsoraftaler. Din salgstale skal som regel sælge på stedet, da flere virksomheder får utallige forespørgsler om sponsoraftaler, hvorfor din salgstale altså skal være bedre end konkurrenternes. Men selvom du har en god salgstale, så kan andre faktorer spille ind, når bestyrelsen eller kontaktpersonen i virksomheden tager beslutningen – heriblandt din tøjstil.

Ligesom for eksempel vores kropssprog og stemme kan give andre indtryk af, om vi er selvsikre eller usikre, så kan vores tøjstil have en lignende effekt. Hvis du går op i at pleje dig selv og går i pænt tøj, så vil det ofte afspejle, at du er en person, der har styr på tingene, og at man dermed kan have tillid til dig. Selvfølgelig er dette ikke tilfældet i alle scenarier, men til en salgstale er det vitalt, at du er velplejet og er i pænt tøj.

Vælg en stil du godt kan lide

Som det første bør du finde ud af, hvilken tøjstil du bedst kan lide. Hvis du ikke ved, tænk på andre mennesker, som du synes har en fed tøjstil. Det kan være en af dine venner, eller måske en kendt, som du respekterer. Prøv derefter at kigge på tøj, der minder om deres, og se om du ikke finder noget, som du synes ser fedt ud.

Du kan også vælge at lade dig inspirere fra flere mennesker, og så prøve at skabe din helt egen unikke tøjstil.

Få styr på dine farver

Når vi snakker om tøj, så er farvesammensætningen ekstremt vigtig. Du kan have det flotteste tøj på, men hvis farverne ikke passer sammen, kan det hurtigt ødelægge det æstetiske ved tøjet.

Prøv derfor at købe tøjfarver, der passer sammen. Det er som regel farver, der minder om hinanden, som for eksempel gråt og sort. At bruge mange stærke farver kan være lidt vovet, men prøv dig frem. Du kan også få inspiration til farver fra andres tøjstile.

Føl dig godt tilpas i tøjet

Til sidst men ikke mindst: vælg noget tøj, som du føler dig godt i. Både materialet bør føles lækkert og behageligt at være i, og du bør også selv synes, at du ser godt ud, når du kigger i spejlet. Det skal give dig selvtillid. Du skal føle, at du ser godt ud. Dette bør altid være det vigtigste, når du køber tøj, fordi hvis du ikke føler dig behageligt i det, er alt det andet ligegyldigt.

GANNI har alt det tøj du har brug for, for at se formidabel ud til din næste salgstale. De sælger alt fra sko til bukser og kjoler, og deres brand er anerkendt rundt omkring verden, for deres høje kvalitet og unikke design.