Plej din sportskrop

Er du typen, der dyrker meget sport? Det kan være, at du elsker at løbe i din fritid. Det kan også være, at du er vild med at spille fodbold i din fodboldklub? I de mange sportsgrene udsætter man sine ben og fødder for et stort pres, og det kan af og til mærkes på kroppen. Nogle har en stærk krop, der kan tåle masser af fysiske udfordringer, og andre har en mere sart krop.

Uanset, hvilken krop man har, så kan den til enhver tid begynde at ”brokke” sig over, at den bliver udsat for det store pres. Derfor kan det af og til være nødvendigt, at man får en terapeutisk behandling med fysioterapi. Det kan også være, at man har brug for noget tilbehør til sit sportstøj som eksempelvis indlægssåler i skoene.

Hvis du går og mærker smerter i kroppen i forbindelse med din sport, så kan det være, at du skal overveje sådan en behandling eller sådan et produkt. På siden Senzone  kan du eksempelvis få plejet kroppen med en fysioterapeutisk behandling eller købe indlægssåler til dine sko. Herunder kan du læse mere om fordelene ved sådanne behandlinger eller produkter.

Få en behandling med fysioterapi

Mærker du ofte smerter i muskler eller led, når du dyrker din sport, så kan det være, at du trænger til en omgang fysioterapi. Der findes mange forskellige steder, hvor du kan blive behandlet af en professionel fysioterapeut. Dette kan ofte være en rigtig god idé, hvis du eksempelvis går med rygsmerter eller har ondt andre steder på kroppen.

En professionel uddannet fysioterapeut har stor forstand på kroppen. Dette gælder især kroppens bevægelsesmekanismer, så hvis du har ondt i led, kan du højst sandsynligt få hjælp af en fysioterapeut. Så hvis du er skadet eller har smerter, så er det en god idé at besøge sådan en. Du kan derudover også få andre behandlinger på nogle klinikker som eksempelvis K-laser behandling eller chokbølgebehandling.

Slip for smerter i fødderne med en indlægssål

Hvis du løber meget eller spiller fodbold flere gange om ugen, kender du nok til, at fødderne nogle gange kan gøre ret ondt. Dette er meget normalt, og kan ofte klares med en behandling hos en fysioterapeut. Det kan dog være, at du stadigvæk mærker tilbagevendende smerter i hverdagen, selvom du får terapeutisk behandling.

Derfor kan det være, at du har brug for noget ekstra tilbehør til dine løbesko. Her kan det være en god idé med en indlægssål. En indlægssål er med til at støtte dine fødder på en bedre måde, end de fleste sko kan. Du kan sagtens bruge dem, selvom du ikke har nogle smerter. På den måde forebygger de bare smerterne. Har du dog smerter, kan du bruge indlægssåle til at hjælpe smerterne væk. De fleste der har prøvet disse såle, har været meget tilfredse, så de lader til at virke.

Så hvis du ofte oplever smerter i forbindelse med din sportsgren, kan det være, at du enten har brug for et par indlæg i dine sko eller en tur til fysioterapeut.