Hvad skal vi forvente af den nye iPhone til september? Her er vores bud  

Det er svært at spå om teknologiens fremtid. Selvom mange eksperter hvert år gør et forsøg, vil det ofte vise sig at være andre parametre, som de store it-giganter har forbedret. Apple er én af de helt store overraskelser, når det kommer til produktionen af de nye iPhone-modeller, og i år er ingen undtagelse. 

Tilbage i april kunne Apple præsentere den nye iPhone SE, der var et billigere alternativ til topmodellen iPhone 11 Pro. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at den nyeste iPhone SE blev en stor succes, og nu lancerer Apple endnu en ny iPhone i 2020. Her vil vi prøve at gøre dig klogere på, hvad vi kan forvente at se til september

To år med fart på

De seneste to år har budt på meget nyt fra Apple, når det kommer til de nyeste iPhone-modeller i dag. For bare to år siden sagde vi farvel til den ikoniske hjem-knap på alle iPhones, og i dag er det i stedet en touchskærm helt fri for knapper. Samtidig blev selve styring og navigering på telefonen gjort væsentligt anderledes, og dette blev første gang præsenteret i den populære iPhone X. Senere kunne vi se samme design i iPhone 11 og iPhone 11 Pro, der havde fået en lidt anden størrelse og langt mere teknologi.

Særligt for de nyeste iPhone-modeller er, at der er lagt vægt på blandt andet et optimalt kamera. I dag er Apple én af de største på markedet, når det kommer til innovative teknologier og optimering af smartphones, og det ses i disse modeller. Dog har det også resulteret i højere priser, end hvad vi tidligere har set, men hvor de i år har kompenseret for dette med det billigere alternativ med den nye iPhone SE. 

Et nyt design i gammel indpakning 

Der er delte meninger om de seneste generationers design fra Apple. Derfor er der bred enighed om, at den nye iPhone vil finde sin inspiration hos de helt tidlige modeller. Mere præcist iPhone 4 og iPhone 5, der havde en mindre størrelse og skarpere kanter. Dog forventer mange, at du kan få en ny iPhone i fire forskellige størrelser for at give dig den optimale mulighed for selv at vælge. 

Derudover forventes den at komme med en OLED-skærm, og samtidig går rygterne på, at Apple vil skifte til en 120Hz rate. I dag har de en rate på 60Hz, og derfor vil en fordobling sørge for en skærm, der kan indlæse data langt hurtigere og give dig en mere glidende og bedre oplevelse på eksempelvis sociale medier og streaming. 

Et kamera, der kan gå begge veje 

Det helt store spørgsmål ved den nye iPhone 12 er, om kameraet er blevet endnu bedre. Vi så tre linser på iPhone 11 Pro, og her forventer eksperter at se det samme på topmodellerne i den nye generation. Derimod vil en almindelig iPhone 11 have to kameralinser og ingen LiDAR-scanner i kameraet. Hvad det ender med, er dog kun noget, som vi må lade tålmodigheden fortælle os til september, hvor Apple lancerer den nye generation.