Meld dig til svømning allerede i dag

Er du også vild med at svømme? Så ved du måske, at svømning faktisk er den perfekte motionsform, fordi at man ved svømning forbrænder utrolig mange kalorier, og chancen for skader er langt mindre end ved andre motionsformer. Svømning er en sjov og effektiv motionsform, som både børn og voksne kan få utrolig stor gavn af, så hvis du endnu ikke har fået meldt dig til svømning, så får du herunder nogle gode grunde til, hvorfor det er en god idé at gå til svømning. 

Hvorfor er det en god idé at gå til svømning? 

Ifølge anbefalingerne fra FN’s sundhedsorganisation WHO, så skal en voksen helst yde 150 minutters fysisk aktivitet om ugen ved moderat intensitet, men man kan også nøjes med at yde 75 minutters fysisk aktivitet, hvis aktiviteten ydes ved høj intensitet. Rigtig mange danskere har svært ved at leve op til denne anbefaling, og hvis man endnu ikke har fundet den rette motionsform, så kan det være svært at finde motivationen til at få ydet 150 minutters fysisk aktivitet om ugen. Hvis du endnu ikke har fundet en motionsform, der passer til dig, så kunne svømning meget vel være den motionsform, du længe har ledt efter.  

Svømning er en sjov og anderledes motionsform, som desværre ikke er særlig udbredt i Danmark. De fleste forbinder svømmehallen med sjov og underholdning, men det er måske de færreste, der tænker motion ind i billedet, men faktisk er svømning en af de mest effektive former for motion. 

 
 
 

Det gode ved svømning er også, at man har mulighed for at dyrke denne motionsform stort set alle steder i landet. Langt de fleste danske byer har en svømmehal, og så er det ovenikøbet en billig motionsform, da det ofte ikke er særlig dyrt at gå i svømmehallen. Hvis man gerne vil blive bedre til at svømme, så er der selvfølgelig også mulighed for at gå til svømning, hvor man kan blive bedre til eller lære at svømme. 

Få mere tid til svømning

Har man først prøvet at svømme et par baner, så mærker man hurtigt, at svømning faktisk er en utrolig hård sport at udøve, men det er samtidig sjovt. Derudover er svømning en af de sportsgrene, hvor der er minimal risiko for skader. Hvis man i forvejen døjer med dårlig ryg eller ømme knæ, så kan det være svært at finde en sportsgren, som ikke forværrer smerterne, men ved svømning belaster man ikke kroppens led, da motionen foregår i vand. Svømning er derfor også den bedste sportsgren til dig, der døjer med skader, men som gerne vil dyrke motion. 

Med svømning er det ingen sag at få overstået 150 minutters fysisk aktivitet om ugen, og ved at svømme 50 minutter ad gangen 3 gange om ugen, har man allerede forbrændt langt mere, end man ville have gjort ved andre former for fysisk aktivitet. 

Svømning giver overskud og glæde i hverdagen. Hvis du gerne vil have mere tid til at gå i svømmehallen, så kan du læse her, hvordan du har mulighed for at tjene penge online, så du kan arbejde hjemmefra og blive din egen chef.