Det er vigtigt at have en bil, der kan trække en hest, når der er stævne


Som rideklub har i måske en del medlemmer, hvor nogle af disse dyrker hestesport på konkurrencemæssig plan. I den forbindelse er det nødvendigt enten selv at have en bil plus hestetrailer, eller kende nogen, der har en sådanne. Hvis i er en større rideklub, har i nok også en hjemmeside, og netop denne kan i med fordel bruge til at informere klubbens medlemmer om begivenheder samt til at give dem gode råd om diverse ting indenfor sporten.


Sørg for at tjekke bilen og trailerens nummerplade, før der investeres


En af de ting, i som rideklub bør informere jeres medlemmer om, er, hvor vigtigt det er at tjekke en bils nummerplade godt igennem, inden man vælger at investere. Det er selvfølgelig altid lækkert at købe ny bil, men hvis formålet med den nye bil er, at den skal kunne trække en hestetrailer, så er det vigtigt at få et ordentligt køretøj.


En hestetrailer med to heste kan veje op imod to tons, så hvis man køber et gammelt rustent lig til at trække hestetraileren, er der stor risiko for at både bil, trailer og hest tager skade.


Hvis man inden man køber en bil, vælger at tjekke nummerpladen, kan man få oplysninger om bilens tidligere synshistorik, biløkonomi og meget andet. Dette er en fordel, da man således har større indsigt i, hvad det er man investere i.


Netop det at fragte en hest, kræver en større bil, hvilket ofte betyder en dyrere investering samt højere driftsomkostninger. Netop derfor er det også utrolig ærgerligt at købe en bil, der skal skrottes næste gang, den møder en synshal. Når jeres medlemmer skal investere i ny bil, bør de derfor se nummerplade oplysninger her, inden de køber.


Opdater jeres hjemmeside, så får I flere medlemmer ind og læse jeres info


En hjemmeside er et rigtig godt fundament i forhold til at give jeres medlemmer diverse informationer. Hvis i får skabt en god webportal til jeres rideklub, kan i således skabe et bedre fællesskab, hvor jeres medlemmer naturligt vælger at holde sig opdateret med informationerne på jeres hjemmeside.


Kombinerer i praktiske informationer med gode råd og vejledning, føler jeres medlemmer desuden, at de får rigtig stort udbytte af jeres hjemmeside. De henviser derfor deres venner til jeres guide, hvis disse er gode, og før i ved af det, er jeres fællesskab måske blevet endnu større, da nye potentielle medlemmer kommer ind på jeres side.


Det er dog ikke nok at opdatere det tekstmæssige indhold på siden. Det kan også være nødvendigt at give jeres hjemmeside en grafisk makeover, så denne er tidssvarende. Der findes webdesignere, der har gjort det til deres kernekompetence at udarbejde hjemmesider for sportsklubber, og hvis i vælger at gøre brug af en sådanne, kan i helt sikkert få rigtig stort udbytte af jeres hjemmeside.


Så gør det i er bedst til, og giv jeres medlemmer de bedste råd og vejledning, og lad så andre specialister udføre deres spidskompetence i at give jer den bedste webportal til jeres fællesskab.