Tre gode råd til dig, som gerne vil indrette klublokalet


 

Fællesskabet som man kan finde i de fleste danske klubber kan være en åbenbaring for, hvordan man på tværs af aldre, køn og hobbyer kan finde sammen og være fælles om projekter, sport og andre fritidsinteresser. Vil du dog gerne gøre det mere hyggeligt at være i klublokalerne, så er det ikke svært, og med tre enkle og simple råd, så kan du gøre omgivelserne i jeres klub til et skønnere sted at være. Inden du dog går i gang, kan du finde inspiration til møbler og anden dekoration hos Campen Auktioner, hvor du kan finde mange forskellige elementer, som måske kan finde et hjem i jeres lokaler. 

Mal, mal, mal

Vil du gerne give dit klublokale nyt liv, så kan du nemt og simpelt gøre det med en spand maling. Her er det blot vigtigt at huske, at når du maler, så skal det være i farver, som du gerne vil kigge på og være i, i flere timer ad gangen, og de skal derfor være behagelige. Er din klubs logo brandbilsrød, så kan det være fristende at male væggene i samme farve for at skabe en form for symbolik. Dog er det ikke behageligt for øjet at være omgivet af den type af stærke farver, og det er derfor mere effektivt, hvis du vælger at benytte den røde farve i forskellige dekorationer i rummet i stedet for på væggen. Når du vælger at male i lokalet, så kan du også vælge at male udelukkende en væg i en anden farve, som virkelig får væggen til at stå frem. Denne type af væg vil drage øjet, og det er derfor en god ide, hvis klubben har pokaler, billeder eller andet, som gerne på fremhæves. 

Indret efter flertallet

Det kan være fristende at finde de flotte, men dyre designerstole frem, når du skal dekorere det nye lokale. Dette er dog ikke altid den bedste ide, da du i et klublokale skal dekorere efter de mange. Dette betyder, at skal du lave et hjørne, hvor medlemmerne i klubben kan slappe af, så er det vigtigt med store sofaer, som kan indeholde mange mennesker. Dette gælder også, når du skal finde borde og stole til lokalet. Her er det vigtigste, at de borde og stole, som skal bruges er standhaftige, da de vil komme i brug af mange mennesker, og de skal kunne holde til det slid, som de vil blive udsat for i hverdagen.

Personlighed

Vil du gerne indrette dit klublokale personligt, så er det her en god ide at få input udefra. Du kan for eksempel bede medlemmerne om at male billeder til væggene. Du kan også bede dem om at tage et billede sammen, som kan pryde væggen, når du har malet færdigt. Det vigtigste er blot, at det er flotte dekorationer, som kan skabe en følelse af personlighed, og som kan skabe nye og gode minder i klubben. Når man arbejder sammen, så går det hellere lettere, og du vil hurtigt kunne både se og mærke en forskel, når klublokalet bliver taget i brug.